ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Uitnodiging 9e editie UDIQUIZ

logo UDIquiz
Wat is er leuker dan aan de bar te zitten met een hapje en een drankje en een beetje over voetbal ouwehoeren? Die gelegenheid doet zich binnenkort weer voor! Na de grandioze successen van vorige jaren willen wij weer de aankondiging doen voor de negende aflevering van de UDIQUIZ 2012 in het clubhuis van UDI'19/Beter Bed.

Verenigingen kunnen met een of meerdere teams meedoen. Op donderdag 29 november 2012 zullen de voorrondes plaatsvinden. Op donderdag 6 december 2012 vinden de halve finales en finale plaats. Aanvang van de quiz is op beide avonden rond de klok van 22.00 uur. De vragen die op deze avonden gesteld worden zijn allen gerelateerd aan het nationale en internationale voetbal. Denk nu niet dat u een wandelende voetbalencyclopedie moet zijn om een prijs in de wacht te kunnen slepen. De geschiedenis van de quiz heeft geleerd dat geluk vaak een grotere rol speelt dan parate voetbalkennis. Het succes van de quiz en de avonden hangt af van de inbreng van de deelnemende teams.

Uiteraard zijn er weer leuke prijzen te winnen en de winnaars mogen in het voorjaar van 2013 deelnemen aan de grote BAVARIA QUIZ in het Philips stadion in Eindhoven. Dus hou deze donderdagen vrij in je agenda en kom naar het clubhuis van UDI'19 om je voetbalkennis te testen. Ook belangstellende zijn van harte welkom. Inschrijven is alleen mogelijk als duo. U kunt dit doen via een formulier dat verkrijgbaar is aan de bar in het clubhuis van UDI'19/Beter Bed. Of stuur een mailtje naar activiteitencommissie@udi19.nl
geef hierbij wel de namen van je team op.

Wees er snel bij want VOL=VOL

Poster UDI Quiz 2012 WT

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.