ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Van de Bestuurstafel (2)

28-04-2013 • Seizoen 2012 2013 | Nieuws

bestuurshamer

Renovatie kantine 
Op donderdagavond 25 april 2013 heeft de aangekondigde Buitengewone Algemene Ledenvergadering plaatsgevonden, waarbij 48 deelnemers officieel zijn geregistreerd en 8 leden zich officieel hadden afgemeld.

Hoofd onderwerp van deze buitengewone ALV was de verbouwing van de kantine. Nadat Gert van den Hoven een presentatie had gegeven over de redenen waarom deze verbouwing is gepland en Joost van Oort het ontwerp van de nieuwe kantine had gepresenteerd, gaf Mark van de Burgt een toelichting op de financiering. Belangrijk uitgangspunt met betrekking tot de financiering is dat er zo min mogelijk extern geleend zal worden. Mocht er een externe lening nodig zijn dan staan de Gemeente en de Stichting Waarborgfonds Sport ieder voor 50% garant hiervoor.
De aanwezigen konden na de presentaties vragen stellen, die door het verbouwingsteam uitgebreid werden beantwoord. Hierna vond de officiële stemming plaats. Tot ons genoegen heeft de buitengewone ALV de verbouwing en de beoogde financiering goedgekeurd.

PR 
Als tweede punt stond op de agenda de benoeming van Pascal Segers als bestuurslid. Dit onderwerp werd geannuleerd omdat Pascal zijn kandidatuur heeft teruggetrokken op dit moment. Pascal zit momenteel middenin een reorganisatie op zijn werk waarbij een verplaatsing van het hoofdkantoor gerealiseerd moet worden. Hierdoor kan hij niet die hoeveelheid tijd in UDI'19 investeren die hij had verwacht. Kort na de zomer zal er worden gekeken hoe nu verder, voor de komende periode zal Toon van den Boom voorlopig aanspreekpunt zijn.

Ondernemersavond 
Tevens liet de voorzitter weten dat er op dinsdag 11 juni weer een Ondernemersavond bij UDI'19 zal plaatsvinden. Zoals u in de laatste jaren gewend bent is dat altijd een boeiende avond. Op deze avond zal Peter Swinkels, oud directeur-eigenaar van Bavaria en voorzitter Brabants Zeeuwse Werkgevers (BZW), een presentatie geven over Brabant en de kansen die er in Brabant voor het bedrijfsleven zijn. Noteer deze datum alvast in uw agenda.

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.