ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Vanuit de ledenadministratie

Pasfoto's

Medio april is via mail en per brief aan 135 (ouders van) leden verzocht om een recente pasfoto in te leveren voor de aanmaak van een spelerspas.

Het betrof hierbij de volgende groepen:

  1. alle jongens en meisjes die geboren zijn in 2002
  2. spelers/speelsters met een pas waarvan de geldigheidsduur binnenkort verloopt

Een groot aantal leden heeft nog niet voldaan aan dit verzoek; zij dienen zich te realiseren dat zij, indien ze verzuimen dit alsnog te doen vóór de vakantie, het risico lopen dat zij begin volgend seizoen niet kunnen voetballen, want: geen pas = niet voetballen.

Stoppen bij onze vereniging?

Vriendelijk verzoek om, indien je besloten hebt om te stoppen bij onze vereniging, zo spoedig mogelijk af te melden als lid met als datum 'einde seizoen', zodat hiermede bij de planning voor volgend seizoen rekening gehouden kan worden.

Overschrijvingen

Leden, geboren vóór 2001, die volgend seizoen bij een andere vereniging willen gaan spelen, dienen na het einde van de competitie, maar vóór 15 juni a.s., overschrijving aan te vragen; hiervoor kun je, bij voorkeur met een van je nieuwe vereniging ontvangen formulier, terecht bij de ledenadministrateur. Voor jongere leden volstaat een, eveneens bij hem te verkrijgen, verklaring van speelgerechtigdheid. In beide gevallen is volledige betaling van contributie een voorwaarde en dient, voor zover van toepassing, de spelerspas te worden bijgevoegd.

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.