UDI 2 in beker ook te sterk voor OSS'20 1

14-12-2012 • Seizoen 2012 2013 | Senioren

UDI 2 toont zich een ware cupfighter in de districtsbeker. Na de winst in de vorige ronde tegen Topklasser Gemert 1 werd donderdagavond de koploper van de 1e klasse OSS'20 1 met 4-1 verslagen.

Voor de rust was het een redelijk gelijkopgaande strijd met een licht voordeel voor de Udense ploeg. Mustafa Seddiqi zette UDI 2 in de eerste helft op een 1-0 voorsprong. In de tweede helft kwam UDI redelijk vlot op 2-0 door Anwar Tuithof. De wedstrijd was daarmee ook direct beslist want de bezoekers uit Oss waren niet bij machte het de Udenaren lastig te maken. Via treffers van wederom Seddiqi en Justin Damen kwam UDI 2 op een royale 4-0 voorsprong. In de slotfase scoorde OSS'20 nog zodat een 4-1 eindstand op het bord kwam. Hiermee hebben de Udenaren zich dus geplaatst voor de volgende ronde en is het nu afwachten wie de volgende tegenstander gaat worden.