UDI 2 speelde in 'n aantrekkelijke wedstrijd gelijk met 4-4 tegen OJC 2

icon udi2UDI 2 (kampioen Zuid II) speelde zondag jl. hun 1e wedstrijd voor het kampioenschap van Nederland voor reserve teams. OJC Rosmalen 2 was de kampioen van Zuid I en zij waren te gast bij UDI'19.

Voor de kampioenen was er aan beide zijden nogal wat publiek meegekomen, zodat het voor de voetballers leuk was dat er nogal wat belangstelling langs de lijn stond. Beide ploegen speelden een leuke wedstrijd en het spel golfde op en neer. Wel hadden de UDI flankverdedigers wat probleempjes met de razendsnelle spitsen van de gasten. Via 'n penalty, die benut werd door Justin Damen, nam UDI de leiding. Snel daarop volgend werd de gelijkmaker gescoord. Echter UDI ging naar de thee met 'n 2-1 voorsprong door Bart Hoefnagel.

In de beginfase van de tweede helft hadden de tricolores het 'n tijdje moeilijk, alle zeilen moesten verdedigend bijgezet worden. OJC wist de stand in hun voordeel te brengen door twee keer te scoren. Echter tegen het einde van wedstrijd sloeg UDI hard toe en was het Lars van Geelkerken die twee keer wist te scoren en zijn ploeg op 4-3 voorsprong te brengen. Doch in blessuretijd werd het alsnog gelijk en moesten beide ploegen genoegen nemen met het terechte gelijke spel. De strafschoppenserie wist OJC wel in hun voordeel te beslissen met 5 tegen 4. Door dit resultaat speelt UDI 2 a.s. zaterdag uit tegen VELO 2 uit Wateringen om 14.30 uur.