UDI 2 tegen VELO 2 voor 't Nederlands kampioenschap; wint met 2-1 en nu afwachten

19-05-2013 • Seizoen 2012 2013 | Senioren

nc udi2 velo2-2Na een busreis van ongeveer 2 uur kwam UDI 2 aan op het schitterende Multi sportcomplex van VELO (Verdedigen En Loop Op) aan in Wateringen bij Den Haag. UDI 2 speelde daar 'n leuke wedstrijd, scoorde door doelpunten van Justin Damen en Tom Meijers.

Door schorsingen, blessures en vakantie was het team aangevuld met enkele A1 spelers die het prima deden tegen deze fysiek sterke ploeg. Binnen 5 minuten was het voor de eerste keer raak,  Justin Damen plaatste de bal prima in de goal; 0-1. Voor de rest van de eerste helft was UDI'19 voetballend zeker de beste ploeg, helaas werd dit niet bekroond met een extra doelpunt.

nc udi2 velo2

In de tweede helft was het niveau lager en was de wedstrijd iets rommeliger. Desalniettemin maakte Tom Meijers een keurig doelpunt na een prachtige aanval met een keer raken over verschillende schijven voor UDI 2; 0-2. Meteen daarop viel de aansluitende treffer. Een goed genomen vrije trap viel de bal keurig in de rechtse kruising en onhoudbaar voor Tom Jacobs; 1-2. Nadat UDI kans op kans om zeep hielp kreeg Justin Damen zijn 2de gele kaart voor het wegtikken van de bal. Hierna moest UDI 2 overeind zien te blijven en dit lukte eigenlijk zonder heel veel moeite.

nc udi2 velo2-2

Erg jammer dat we in de wedstrijd niet verder uit konden lopen naar een hogere uitslag  waardoor we afhankelijk zijn van de sportieve plicht van VELO die aanstaande maandagmiddag om 14:30 bij en tegen OJC Rosmalen 2 aan moeten treden. Rond de klok van 16:30 uur weten we of UDI 2 een ronde verder gaat voor het 'kampioenschap van Nederland voor reserve teams'.

Niet verder
UDI 2 is er ondanks een overwinning bij VELO 2 niet in geslaagd door te dringen tot de halve finales. Na een gelijkspel (4-4) in de onderlinge wedstrijd won OJC ROSMALEN 2 met 5-1 van VELO waardoor het poulewinnaar werd. Spelers en begeleiding, jammer dat het nu ten einde is. Wel kunnen jullie uiterst tevreden zijn met dit prachtige seizoen. Geniet zo meteen van leuke andere dingen en in augustus beginnen de voorbereidingen weer voor 'n nieuwe voetbalseizoen.