Karakteristiek: Germania - UDI (2-1)

Doordat de wedstrijd tegen Blauw Geel werd afgelast speelde UDI zondag vriendschappelijk in Groesbeek tegen Germania en verloor het oefenduel met 2-1. De Udenaren kwamen in de eerste helft op voorsprong door van Veen op aangeven van Michiel van Zuidam. Middels een penalty kwam Germania op gelijke hoogte. Na de rust was het een gelijkwaardige strijd waarbij de thuisclub vlak voor tijd na een prima aanval de 2-1 scoorde.

08. 0-1, Kevin van Veen, na prima voorzet van Michiel van Zuidam
29. 1-1. Penalty na overtreding Thijmen de Ruijter op tegenstander binnen zestien meter
85. 2-1

UDI: Thijs van Hoeij, Giovanni Henskens (46. Dimitri Cremers), Nick van Dijk, Thijmen de Ruijter (46. Mark v.d. Meulenhof), Robin van Cuijk, Mourad Maamar, Johan Vissers (46. Joep van Geelkerken), Bas van den Berk (46. Dick Smits), Michiel van Zuidam (46. Anwar Tuithof), Kevin van Veen en Tim Wolf.