ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1

Karakteristiek: Nemelaer 1 - UDI 1 (0-1)

De algehele afgelasting zorgde ervoor de wedstrijd tegen Dongen geen doorgang kon vinden maar UDI speelde wel een oefenwedstrijd op het sneeuwvrij gemaakte kunstgras bij OJC Rosmalen. De tegenstander was eersteklasser Nemelaer, de ploeg die afgelopen seizoen op een haar na promotie naar de Hoofdklasse mis liep.

Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd en beide teams mochten prima kansen noteren op een veld dat zeker het eerste half uur uitstekend bespeelbaar was. Terwijl de sneeuw steeds harder naar beneden kwam was het van Veen die UDI in de voorlaatste minuut voor rust op 0-1 zette na een prima voorzet vanaf de rechterflank. Terwijl de Udense wisselspelers in de rust bezig waren aan de warming-up werd een wijs besluit genomen om de wedstrijd te staken omdat teveel sneeuw op het kunstgras bleef liggen en verder spelen te gevaarlijk was.

UDI: Thijs van Hoeij, Robin van Cuijk, Thijmen de Ruijter, Nick van Dijk, Dimitri Cremers, Joep van Geelkerken, Mourad Maamar, Mustafa Seddiqi, Tim Wolf, Kevin van Veen en Anwar Tuithof.

Wissels: Giovanni Henskens, Mark v.d. Meulenhof, Michiel van Zuidam, Dick Smits en Johan Vissers.