Dagje regiobeker finales te Berghem

28-04-2014 • Seizoen 2013 2014 | Jeugd

udiF3G regio bekerwinnaarOp Koningsdag was het eindelijk zover voor 3 van onze UDI'19 teams! Ze mochten de finale spelen van de Regio KNVB beker. De drie teams die voor deze finale hadden geplaatst waren de F3G, D2 en de D1.

Finale F3G
udiF3G regio bekerwinnaar
De F3G beet de spits af  om 10:00u 's ochtends met aanwezigheid van veel ouders, broertjes/zusjes, opa's oma's en andere fans.  De tegenstander was Berghem Sport die met name in de eerste helft goed tegenstand bood, na de eerste tegengoal was de tegenstand eigenlijk al weg en liep UDI keurig weg naar een 3-0 eindstand. F3G van harte proficiat met deze prijs en veel succes tijdens de districtsfinale in Echt.

Finale D2

udiD2 regio bekerwinnaar
Om 12:30u was de D2 aan de beurt voor hun wedstrijd tegen OSS'20. Na wat verbale hulp van de jeugd van OSS en onze D1 kwam onze D2 los en pakte een verdiende 4-0 overwinning.
Spelers en begeleiding van harte proficiat met deze prijs!

Finale D1

Last maar not least was de wedstrijd van de D1 tegen JVC. Dit werd een zeer spannende wedstrijd waarbij JVC een 3-1 voorsprong nam tegen inmiddels 10 dapper vechtende UDI D1 spelers. De D1 speelde in de 2 helft alles op alles en kwam toch enigszins terecht op 3-3 als formele eindstand. Hierna moesten er penalty's genomen worden, deze werden helaas iets beter door JVC genomen waardoor de hoofdprijs aan onze neus voorbij ging.
JVC Cuijk proficiat met de prijs, UDI'19 D1 bedankt voor jullie enorme inzet vandaag!