Hallo ME1 'rs

17-03-2014 • Seizoen 2013 2014 | Jeugd

Afgelopen zaterdag hebben de meiden van ME1 een staaltje werklust laten zien waar je u tegen zegt beste ouders en andere belangstellenden.

Niet te geloven, wat hebben die meiden sportief geknokt voor de punten. Met Juul in de eerste helft als held in de goal wist Laura al vrij snel te scoren. Ondanks dat Juul diverse schoten op doel tegen wist te houden scoorde de tegenstander 2 keer.

Carmen stond achterin de ballen weg te werken of ze nooit anders had gedaan. Ja het was heel moeilijk om haar voorbij te spelen. Xamora was zeker een held want er stond bij de tegenstander een behoorlijk flinke meid in het veld en het was Xamora die deze dame elke keer weer voor de voeten ging lopen om de bal af te pakken.

Fleur was een paar weekjes geblesseerd maar volgens mij heeft ze in die tijd alle energie gespaard zodat ze deze wedstrijd alles kon geven. Tjonge, tjonge ze stond eigenlijk achter en midden maar ze was werkelijk overal te vinden. Laura die de bal aangespeeld kreeg op het middenveld en elke keer weer naar voren stormde om daar proberen te gaan scoren.

Janske onze techneut op het middenveld heeft weer laten zien wat voetbal is. Hard werken, ballen afpakken en dan goed overspelen. Indy die in het veld als voorste stond wist het de tegenstander goed lastig te maken door goed op te letten en hard te werken. Je kan wel zien dat ze altijd goed oplet tijdens de trainingen want het voetballen gaat steeds beter.

Yoella die  de eerste helft mee gevoetbald had was  de 2e helft onze held in de goal. Ik moet toch eens aan haar vragen waar ze heeft leren vliegen. Links en rechts beukte ze de ballen uit de goal en onze Iza die geblesseerd langs de goal stond  als mascotte keek met verbazing toe.

In de tweede helft zag je Juul weer als een werkpaard over het veld hobbelen en gelukkig wist Fleur nog een keer te scoren zodat de einduitslag 2-2 werd. Na de wedstrijd zag je dan ook 2 trainers die van trots naast hun schoenen liepen. Meiden rust nog even lekker uit en morgen gaan we met z'n allen een leuke training maken !!!!!

Natuurlijk wensen we Ilja beterschap want die was door een vervelende val op school geblesseerd geraakt en kon deze wedstrijd niet mee doen.

Geniet van de zondagavond en tot morgen.