MD2 pakt in derby 3 punten

05-04-2014 • Seizoen 2013 2014 | Jeugd

MD2 pakt winst in derbyVandaag zaterdag 5 april was onze tegenstander FC de Rakt uit Uden. Het was de 2e keer dit seizoen dat we tegen hun moesten spelen.

De 1e keer was het 1-1 en werden de punten eerlijk verdeeld. Dus we wisten wat ons te doen stond en wilden natuurlijk winnen.

Het 1e doelpunt kon ook eigenlijk niet lang uitblijven. Dan waren wij weer dicht bij een doelpunt en dan was het weer de Rakt die er weer heel dicht bij was. Maar door een mooie goal van onze spits werd het 1-0. De feeststemming duurde niet lang, want na 5 minuten was het al weer 1-1.

De 2e helft kregen we ook veel kansen, maar hij wilde er maar niet in. Zou het dan toch weer 1-1 blijven net zoals de vorige keer. We hielden het spannend tot in de laatste minuut. Weer kwam onze spits voor het doel en scoorde de 2-1. Wat was het weer spannend meiden.

En ja natuurlijk weer een trotse leiding!