MD2 scoort er op los!

31-03-2014 • Seizoen 2013 2014 | Jeugd

MD2 FestilentMD2Zaterdag 29 maart jl. was onze tegenstander Festilent MD2. We verzamelden ons bij de parkeerplaats van  de Emte en van daaruit vertrokken we richting Zeeland. Het zonnetje scheen al lekker en de temperatuur ging snel omhoog.

We begonnen goed en waren veel aan de bal. Ook de weg naar het doel wisten we te vinden. Maar wat we ook bleven proberen het lukte ons niet om dat 1e doelpunt te maken. Pien de spits van Festilent maakte het ons erg lastig en wist wel het doel te raken. We kwamen dus achter met 1-0. En .. dat doelpunt schudde ons wakker.

We vonden elkaar beter door goed samenspel en binnen paar minuten stonden we gelijk 1-1. Dat smaakte naar meer…….. We wisten dan ook binnen een paar minuten  meer doelpunten te maken en in de rust stonden we 1-4 voor. Dit door mooie doelpunten van onze spitsen. De 2e helft ging het al niet anders, we bleven goed doorgaan. Door goed samenspel en vechten voor elke bal liepen we uit tot 1-7.

Super meiden, jullie zijn blijven voetballen tot de laatste minuut. Volgende week komt FC de Rakt op bezoek en dan gaan we er weer voor!!!!!!!