Meiden van MD2 op bezoek bij Berghem Sport MD1

09-03-2014 • Seizoen 2013 2014 | Jeugd

Vandaag, zaterdag 8 maart, moesten we met ons team uit naar Berghem Sport MD1. 's Middags voetballen om 13.00 dat is voor ons een luxe en dan nog het zonnetje er bij. Helaas waren er wat afmeldingen van spelers.

Ria van de ME1 zorgde er toch nog voor dat wij een speler van haar team konden lenen. We begonnen de wedstrijd goed en bleven ook constant het doel van de tegenstander zoeken. Dit resulteerde binnen een paar minuten op een  0-1 door goed en mooi samenspel. En door het de tegenstander steeds moeilijker te maken stonden we na een kwartier op 0-3.

Daarna werd Berghem sport sterker en ondanks dat we toch nog wel kansen kregen, kwamen ze toch op 3-3. Gelukkig kregen we daarna nog kansen, dat resulteerde dan ook in een 3-4 voorsprong. Maar Berghem Sport gaf niet op en scoorde dan ook weer 4-4.

Het was voor ons en de trouwe supporters de  vaders, moeders, opa's en oma's heel erg spannend. Van beide kanten waren er nog kansen. Ook Carmen de speler van de ME1 die ons uit de nood hielp maakte het spannend door in de laatste minuut de lat te raken. Niet lang daarna klonk het eindsignaal en waren de gezichten van de  meiden rood en bezweet.

Meiden van md2 een meer dan verdiend punt,  SUPER GEDAAN! Ria nogmaals  bedankt voor het  regelen van een speler. Carmen, de leiding en de spelers van MD2 vonden het gezellig dat je er bij was en bedanken jou voor je zeer goede inzet.