UDI F3G Najaarskampioen

08-12-2013 • Seizoen 2013 2014 | Jeugd

UDI F3GVandaag zaterdag 7 december moest eindelijk de inhaalwedstrijd worden gespeeld tegen GVV 57 uit Grave. Dit was tevens de laatste competitiewedstrijd van dit jaar. Het was een hele bijzondere wedstrijd want bij winst zou UDI F3G winterkampioen worden.

Na het eerste fluitsignaal ging UDI fanatiek op zoek naar het eerste doelpunt. UDI was in staat om GVV 57 terug te dringen tot hun eigen goal. De druk op de goal van GVV werd groter en groter en na 7 minuten werd het eerste doelpunt gescoord. Gelukkig het ijs was gebroken en in de eerste helft werd de score uitgebouwd naar 6-0. In de 2de helft werd met goed combinatiespel en mooie acties gewerkt aan een mooie einduitslag van 9-0. Nadat de scheidsrechter had afgefloten werd er gejuicht en geschreeuwd van blijdschap.

Bij terugkomst op het sportpark werd de F3G met muziek van "We are the champion" onthaald. Alle spelers ontvingen een cool T-shirt met de tekst "KAMPIOEN" en een mooie medaille. Bij de huldiging werd iedere speler afzonderlijk door de "speaker" met naam genoemd en het team ontving van UDI ook nog een taart als beloning.

Gefeliciteerd, jullie hebben het kampioenschap echt verdiend!!!!

Het F3G kampioensteam bestaat uit de volgende spelers: Jesper Dekker, Mathijs Former, Emma Frijns, Sam Halmans, Dani Hoevenaars, Tayar Karaer,

Thijs Koenen, Tijn Massa en Luc Verbruggen.