UDI MD2 verrast door Irene MD1!

06-05-2014 • Seizoen 2013 2014 | Jeugd

MD2 20140503 102534Zaterdag 3 mei stond de thuiswedstrijd tegen IRENE MD1 op ons programma. We deden nog steeds mee om het kampioenschap, dus deze wedstrijd moesten we winnen.

Zaterdag 3 mei stond de thuiswedstrijd tegen IRENE MD1 op ons programma. We deden nog steeds mee om het kampioenschap, dus deze wedstrijd moesten we winnen. En dan moesten we hopen dat Berghem Sport en Ravenstein punten zouden verliezen.

MD2 20140503 102534De wedstrijd begon en het was meteen duidelijk dat de tegenstander de 3 punten niet zomaar weg zouden geven. Na tien minuten stonden we met 0-1 achter en het lukte maar niet om de bal in het team te houden. Maar  gelukkig wisten we snel op 1-1 te komen.

Door een botsing op het veld met een tegenspeler bleef Beau onze verdediger op de grond liggen. Ze had heel veel pijn en we dachten even dat haar enkel gebroken was. De EHBO is er bij geweest en die zei dat waarschijnlijk de enkelbanden een klap hadden gehad. Dus Beau kon helaas niet verder en toen moesten we verder zonder wissel. In de laatste seconde van de 1e helft kwamen we toch op een achterstand van 1-2.

MD2 20140503 112353De 2e helft begonnen we toch iets beter aan de wedstrijd en kregen we kansen om gelijk te komen. Maar door een geweldig schot van een speler van Irene werd het 1-3. Het lukte ons nog om de achterstand te verkleinen naar 2-3. Maar de 3 punten die we hard nodig hadden gingen naar Irene MD1.

Kelsey, Kim, Estelle, Beau, Yentl, Lotte, Kayleigh, Britt, Djoni en Sam jullie zijn dit jaar voor het eerst in jullie leven gaan voetballen in een team. Gezelligheid is ons motto en dan komt de prestatie vanzelf. Dat hebben jullie laten zien, daar kun je trots op zijn. Wij als leiding zijn trots op wat jullie gepresteerd hebben. Ga zo door!
Beau beterschap met je enkel en we hopen dat je er snel weer bij bent.