ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

'Night of the Champs' (Fotos + Update)

Afgelopen zaterdag (14 juni) was er weer de jaarlijkse kampioenen huldiging 'The Night of the Champs" in ons clubhuis. Tijdens deze avond zijn er diverse foto's gemaakt. Heeft u nog leuke foto's en wilt u die delen? Stuur deze naar fotos@udi19.nl

Afgelopen zaterdag (14 juni) was er weer de jaarlijkse kampioenenhuldiging 'The Night of the Champs" in ons clubhuis. Tijdens deze avond zijn er diverse foto's gemaakt. Heeft u nog leuke foto's en wilt u die delen? Stuur deze naar fotos@udi19.nl

Huldiging

De eerste teams waren rond 18:45u aanwezig. De mooiste opkomst was wellicht voor de meiden van de D11m die in een echte roze verlengde limousine thuis opgehaald werden en bij UDI over een rode loper als ware prinsessen werden gepresenteerd. Dit werd mogelijk gemaakt door een ouder die de belofte gemaakt heeft en … een belofte moet je nakomen.

Rond 19:00u begon DJ Mari met het huldigen van de kampioenen en presenteerde hij alle spelers op persoonlijke wijze. Hij roemde de ene speler/speelster voor zijn goede rechterbeen, de andere voor zijn/haar snelheid en de laatste voor zijn teamspirit. Allemaal dingen die je in je team moet hebben om kampioen te worden. Vergeet niet: kampioen word je met zijn zijn allen, speler/trainer en ouders langs de lijn.  DJ Mari kan dit niet allemaal alleen, daarom had hij zijn vaste hulp Jan van Tilborg erbij.

Tussendoor hadden we nog een prijsuitreiking van de UDI-pool (die in augustus weer start over het seizoen 2014-2015) waarbij de winaars ook even in het zonnetje werden gezet en een prijsje in ontvangst mochten nemen.

Nadien kwamen de senioren aan de beurt en om 22:00u was de avond gelopen en bleef het nog lang gezellig in de kantine. Wij hopen dat de kampioenen een mooie avond hebben gehad en dat we volgend jaar weer vele teams mogen huldigen.

Ps : zondag 15 juni was er nog 'n team dat hierbij had kunnen zijn. Onze G-groep heeft een geweldige prestatie geleverd door een zilveren medaille te halen op de Special Olympics in Heerenveen. Spelers en begeleiding proficiat.

Wij wensen iedereen een fijne vakantie toe en hopen op een mooi, sportief en gezellig seizoen 2014-2015 met hopelijk weer vele teams die een prijs behalen.

 

Night of the champs affiche

 

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.