ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Alle voetballers/sters van UDI19 D, E en F

logo rabovoetbalacademieGraag willen we je op de hoogte brengen van de mogelijkheid om deel te nemen aan de Rabo Voetbalacademie bij UDI'19.

voetbalacademie1 2014Graag willen we je op de hoogte brengen van de mogelijkheid om deel te nemen aan de Rabo Voetbalacademie bij UDI'19. Zoals je wellicht weet hebben we reeds 5 sessies van een half seizoen er al opzitten. In deze tijd heeft het team net als alle deelnemers heel veel geleerd. De 3 geroutineerde coaches Harry Blokhuis, Guus Boyon en Rob van Alphen geven sturing aan een team van jonge talentvolle trainers en medewerkers, zodat alle deelnemers verbeteren op alle facetten van het voetbal maar er tevens veel plezier aan beleven. Niet enkel technische training en passeervormen, nee alle facetten van het voetbal komen aan bod. We hebben goed naar ons zelf gekeken, goed naar de ouders geluisterd, maar zeker ook naar de  kinderen / deelnemers zelf.

Een hoogtepunt van de academie is het bezoek voor de 10 meest getalenteerde deelnemers aan NEC of PSV . Dit gaat komend seizoen veranderen; elke deelnemer gaat op Masterclass bij of NEC of PSV. Ook hebben we de intensiteit aangepast aan de wensen van de jullie en je ouders. Julie moeten soms huiswerk maken, soms naar muziekles of een andere sport beoefenen, soms naar een verjaardagspartijtje, maar ook soms gewoon lekker met je vriendjes of vriendinnetjes spelen. Vandaar dat we de intensiteit terug gebracht hebben naar ongeveer één maal per 14 dagen'.

voetbalacademie2 2014Afgelopen seizoen is de academie bezocht door profvoetballers als Przemyslaw Tytoń van PSV en Eloy Room van Vitesse. 'dat zijn wel de kersen op de taart'. Hierdoor konden jullie met hun op de foto en handtekeningen vragen, dat vinden zij ook super. Ook zijn deze heren erg leuk met kinderen en doen ze hun best om hun kwaliteiten over te brengen. Dit houden we erin…

De nieuwe Rabovoetbalacademie  start op 9 september a.s. op het Sportpark van UDI'19/Beter Bed.  We gaan het komende seizoen de voetbalopleiding houden gedurende het gehele seizoen. Ongeveer één keer in de 2 weken op de woensdagmiddag. Deelnemers krijgen huiswerk mee en wij zijn ervan overtuigd dat wij ze op deze manier meer kunnen leren en op een nog plezierigere manier. Ook de nieuwe Hoofd Jeugdopleiding Ruben van de Water wordt één van de trainers komend seizoen. Hij heeft veel ervaring en is docent bij de KNVB.

Daarnaast krijgt men natuurlijk het felbegeerde RVU tenue met trainingspak, dat wordt later vast een collectoritem. We gaan 8 trainingen voor de winterstop houden, 1 indooractiviteit in de winterstop en 8 trainingen erna. Wil je  graag deelnemen aan de RVU, ook meisjes en keepers, kijk dan voor meer informatie op onze site; www.rabo-voetbalacademie.udi19.nl '.

Hopelijk horen we je reactie snel, alvast bedankt daarvoor, dan gaan we er weer een prachtig seizoen van maken.

logo rabovoetbalacademieBen er snel bij en geniet van je vakantie….

Het RVU team.

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.