ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Carnaval bij UDI in 'n leuke Braziliaanse sfeer

23-02-2014 • Seizoen 2013 2014 | Nieuws

vertinde knoeris pineut 2014Het carnaval barste ook bij UDI los, op vrijdag 21 februari jl. gingen de deuren open om 20.11u voor  de samba, rum en oranje in de kantine van UDI'19.

Het carnaval barste ook bij UDI los, op vrijdag 21 februari jl. gingen de deuren open om 20.11u voor  de samba, rum en oranje in de kantine van UDI'19. Cocktails en andere tropische drankjes hadden een speciale prijs en ook de muziek had een Braziliaanse tintje. De samba had UDI in haar ban. De aanwezigen vermaakten zich goed, naast het carnaval was uiteraard de goudkoorts van de schaatsers tijdens de Olympische spelen een veelvuldig gesprek. Later werd er op de muzikale noot én Braziliaanse sferen verder gefeest.  

Ook werd deze avond de traditie voortgezet met het uitreiken van de Vertinde Knoeris en de Pineut. Tijdens het carnavalsbal worden telkens enkele leden naar voren geroepen die zich op enigerlei verdienstelijk maken voor de club. Nu werden Sjef Groenemans, Riny Hendriks en Marc Jansen gevraagd om even voor het voetlicht te treden.

Sjef Groenemans
sjefSjef is in 2002 bestuurslid PR en heeft 10 jaar deze functie vervuld. In de loop van deze periode is er op PR gebied veel veranderd en zijn grootste verdienste is de aantrekking van een aantal specialisten in de PR-groep. Hadden we eerst een clubblad, 'n presentatiegids en 'n UDI site. We hadden eerst 'n re-styling van de UDI site. Onze presentatiegids heeft 'n nieuwe look gekregen. We kregen club TV, eerst met enkele schermen en heden met full screen in het clubhuis. Heden zijn we bezig met het ontwikkelen van een UDI app. Sjef heeft deze zaken allemaal gecoördineerd vanuit het bestuur. In 2011 vond Sjef dat iemand uit bestuur de  PR-taak moest overnemen, het werd steeds meer specialistisch en hij ambieerde de functie van voorzitter Senioren. Doordat er geen bestuurslid PR voor handen was heeft hij tijdelijk deze dubbelfunctie bekleed. Echter Sjef werd ernstig ziek en heeft na een half jaar afwezigheid zijn bestuurstaak weer opgenomen, echter niet in 'n dubbelfunctie, wel als voorzitter senioren. Hij begeleidde nadien diverse commissies zoals de commissie sportiviteit & respect en heden de commissie vrijwilligersbeleid bij UDI'19. Een knap herstel na zulke lichamelijke problemen en 'n man waar de club heel gelukkig mee heeft mogen zijn. Sjef heeft de onderscheiding 'Vertinde Knoeris' ruimschoots verdiend; PROFICIAT!  

riny
Riny Hendriks

Riny is al meer dan 45 jaar lid van UDI'19 en heeft zich veel ingezet voor de vereniging. Hij heeft zich vele, vele jaren ingezet als leider van 'n team. Eerst als leider bij de jeugd en later meer dan 10 jaar bij de senioren. Riny is een trouw supporter van UDI 1 en leeft erg mee, staat op de bultsite en daar rollen de opmerkingen over elkaar heen. Hij doet daar graag aan mee en is een veelvuldig gesprekspartner. Heden is Riny medewerker bij het wedstrijdsecretariaat en medewerker materiaaluitgifte. Riny is 'n positieve gast met een UDI hart. Wij feliciteren Riny dan ook graag met de onderscheiding van de PINEUT.


marc
Marc Jansen

Marc is ook vele jaren lid van onze vereniging. Hij voetbalt nog steeds, maar is al jarenlang actief als vrijwilliger. Begonnen als leider en later groepsleider is hij 'n tijd wedstrijdsecretaris jeugd geweest. Heden coördineert hij de oefenwedstrijden en toernooien bij de jeugd. Hier is veel werk aan door de vele afzeggingen en telkens ad hoc inplannen. Marc is vaak scheidsrechter bij de jeugd en heeft zelfs gezorgd dat hij 'n gediplomeerde scheidsrechter is. Tevens is Marc projectman voor het wedstrijdsecretariaat. Hij is de kartrekker van de uitslagen & standen vanuit het voetbalassistent programma op de TV's in het clubhuis. Dit programma zorgt voor heel veel arbeidsverlichting voor het wedstrijdsecretariaat en extra informatie voor leden en belangstellenden. Wij vinden het leuk dat Marc deze onderscheiding heeft gekregen als PINEUT en hopen dat hij dit werk nog lang voortzet. Marc PROFICIAT!

vertinde knoeris pineut 2014

Marc Jansen (l), Sjef Groenemans (m) en Riny Hendriks (r). Heren HARTELIJK GEFELICITEERD

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.