ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Cheque voor de miMakker erg enthousiast ontvangen

25-02-2014 • Seizoen 2013 2014 | Nieuws

pastorie volkel 2Maandagavond jl. waren wij in de pastorie in Volkel waar 'n 12-tal bewoners verblijven die dagelijkse verzorging nodig hebben. Naast de bewoners en 'n drietal begeleidsters

Maandagavond jl. waren wij in de pastorie in Volkel waar 'n 12-tal bewoners verblijven die dagelijkse verzorging nodig hebben. Naast de bewoners en 'n drietal begeleidsters (Astrid, Shirley en Jolanda) was ook Angelique van de miMakker en wij (Annelies, Mari en Ad van de werkgroep wielerevent) aanwezig.

Onlangs hebben wij in de kantine bij UDI'19 'n tweedaags hometrainerwedstrijden gehouden. Met als doel: een gezellige sportieve activiteit in ons clubhuis en anderzijds om wat financiën bij elkaar te krijgen. Doordat zowel UDI leden als buitenstaanders hier aan mee konden doen, wilden wij 50% aan onze vereniging en 50% aan 'n Udens maatschappelijk goed doel geven. Als werkgroep hadden wij gekozen voor de miMakker.

pastorie volkel 1

                          Op foto: achterste rij: begeleidsters Jolanda, Shirly en Astrid en Mari (werkgroep)
                              voorste rij: Angelique (deMimakker), bewoner Piet en Annelies (werkgroep)

Met het inschrijfgeld, 'n loterij en 'n miniveiling hebben wij geld gegenereerd voor deze doelen.  En .. dat was de reden dat wij met z'n drietjes in Volkel waren om de cheque uit te reiken. Het bestuur  van UDI'19 heeft er nog wat aan toegevoegd, zodat wij 'n cheque van 592 euro hebben overhandigd. Hiermee hopen wij dat de miMakker enkele bezoeken maakt op de locaties in Volkel en Uden. Voor de bewoners zullen het zeker een paar leuke ochtenden of middagen worden.

De bewoners en het personeel waren erg blij met deze geste en wij willen deze dank dan ook graag aan iedereen kenbaar maken. Zeer zeker aan hen die enige bijdrage hebben gegeven. Leuk dat uw financiële inbreng op zulk een goede wijze wordt besteed: 'De bewoners van de pastorie in Volkel en de Sint Jan in Uden (voorheen Watersteeg) wensen wij veel genoegen toe!'

Met vriendelijke groeten,
de werkgroep UDI'19/Empella wielerevent

 

 

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.