ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

De JAC kijkt terug op een geslaagde Pietenactiviteit

01-12-2013 • Seizoen 2013 2014 | Nieuws

jac sinterklaas-1Afgelopen weekend heeft de Sint met enkele zwarte pieten de F-groep en de Kidsclub bezocht. Op zaterdag is de goedheiligman zelf komen kijken in onze vernieuwde huiskamer. In de week vooraf had hij zijn pieten alvast vooruit gestuurd om te kijken wie van de F-jes en kidsclubleden braaf waren op de trainingen. Zo konden de pieten afgelopen zaterdag de juiste spelers wat extra snoepgoed in de handen geven.

Afgelopen weekend heeft de Sint met enkele zwarte pieten de F-groep en de Kidsclub bezocht. Op zaterdag is de goedheiligman zelf komen kijken in onze vernieuwde huiskamer. In de week vooraf had hij zijn pieten alvast vooruit gestuurd om te kijken wie van de F-jes en kidsclubleden braaf waren op de trainingen. Zo konden de pieten afgelopen zaterdag de juiste spelers wat extra snoepgoed in de handen geven.

jac sinterklaas-1

Daarnaast kreeg de Kidsclub op zaterdag rond de klok van 11 uur bezoek van de Sint en zijn pieten. De kinderen hadden de grootste praatjes, maar toen hij binnen kwam waren ze ineens muisstil. Alle kinderen kregen uit handen van de Sint een eigen cadeau, dat gezamenlijk werd uitgepakt. Daarnaast werd er gezongen, gesprongen en gedanst met de zwarte pieten. De Sinterklaas en zijn 11 'voetbal'pieten gingen rond 12 uur weer naar de volgende afspraak. Vele pieten waren immers al vanaf een uurtje of 9 op de velden van UDI te vinden.

jac sinterklaas-2

Op zondag gingen de F-jes en mini-pupillen van de Kidsclub voetballen met de zwarte pieten. Voor de mini-pupillen was het na een uurtje fanatiek trainen met de pieten tijd om met een echte pietenmedaille en een zakje pepernoten naar huis te gaan. Voor de F-groep ging het nog eventjes door. De pieten vonden het wel jammer dat er een redelijk groot aantal F-spelers zich wel hadden opgegeven, maar uiteindelijk niet tijdens deze ochtend aanwezig zijn. Ondanks dat, was de spelvreugde bij de circa 75 deelnemers er niet minder om. Naast het voetballen met en vooral tussen de zwarte pieten konden de spelers ook nog een kleurplaat inleveren. De mooiste kleurplaten werden gemaakt door Bik (F10) en Emma (F3g). Zij ontvingen een leuke prijs uit handen van de JAC-voorzitter René van Vuuren. Rond de klok van half 1 was deze Pietenactiviteit afgelopen. Iedereen ging met een zakje pepernoten en een chocolade letter, maar bovenal een voldaan gevoel naar huis. Wij danken alle deelnemers, ouders en medewerkers voor deze onwijs leuk weekend.

jac sinterklaas-3

De Sint en zijn pieten zijn nog een aantal dagen in Nederland, maar de JAC kijkt alweer naar de volgende activiteit rondom de kerstdagen. Dan staat het JAC SCU Kerstzaalvoetbal voor de boeg. 

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.