ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Feestelijke heropening kantine

26-08-2013 • Seizoen 2013 2014 | Nieuws

heropening clubhuisMet een feestelijke toost met de twee belangrijkste hoofdrolspelers namelijk kantine manager Wilma Künz en de projectleider Leo v.d. Burgt, is de verbouwde kantine door Paul Rüpp officieel heropend.

Met een feestelijke toost met de twee belangrijkste hoofdrolspelers namelijk kantine manager Wilma Künz en de projectleider Leo v.d. Burgt, is de verbouwde kantine door Paul Rüpp officieel heropend. Voorafgaand sprak het verantwoordelijk bestuurslid Gert v.d. Hoven dank uit aan de projectgroep en aan de vele vrijwilligers en bedrijven die dit fantastisch nieuwe clubhuis hebben gerealiseerd.

heropening clubhuis 

In slechts 10 weken tijd is de verouderde kantine verbouwd tot een geheel vernieuwd clubhuis. Een nieuwe kantine die past bij de ambitieuze club UDI'19. Niet alleen het interieur heeft een metamorfose ondergaan, groter zijn de vernieuwingen die minder zichtbaar voor het oog zijn. Denk aan een compleet nieuwe elektriciteit-, audio- en video -infrastructuur, nieuwe keuken met apparatuur, digitalisering wedstrijdsecretariaat, om zomaar wat te noemen. Belangrijk hierbij is dat het huiskamergevoel van de kantine is gebleven. Nadat zaterdag 24 augustus de officiële opening voltrokken was blijkt dat de gezellige UDI-sfeer niet is gewijzigd. Het was een bijzonder gezellige avond en het bleef nog lang onrustig aan Parklaan 4!

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.