ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Geslaagde kerstveiling 2013

15-12-2013 • Seizoen 2013 2014 | Nieuws

veilingmeesters 2013Voetbalvereniging UDI'19/Beter Bed kan terugzien op een geslaagde UDI on ICE Kerstveiling 2013. Doel van deze editie was 'de jeugdopleiding van UDI'19' en daarin is UDI'19 zeker geslaagd. 

Voetbalvereniging UDI'19/Beter Bed kan terugzien op een geslaagde UDI on ICE Kerstveiling 2013. Doel van deze editie was 'de jeugdopleiding van UDI'19' en daarin is UDI'19 zeker geslaagd. Om 24.00 uur eindigde de teller rond de € 30.000,--bruto. Voetbalvereniging UDI'19/Beter Bed bedankt alle sponsoren/kopers voor de ondersteuning van deze geslaagde UDI'19 on Ice Kerstveiling!!!

veilingmeesters 2013

De veilingmeesters hadden 'n geweldige interactie met de kopers, hartstikke leuk om 't te zien! 

Curling

Al vroeg was het publiek met velen naar de ijsbaan gekomen voor het bijwonen van de '2e Open UDI'19 Curling Kampioenschapwedstrijden'. In een spannende finale werd het team 'CC Recht over IJs' winnaar van het toernooi.

Kerstveiling

Zaterdagavond klokslag 19.30 uur opende UDI'19 voorzitter Paul Rüpp, samen met wethouder René Peerenboom, voor zo'n 500 aanwezigen de achtste editie van de UDI'19 on ICE Kerstveiling. Als eerste kavel werd een lederen bal, gesigneerd door de spelers van de 1e selectie, aan de man/vrouw gebracht. De opbrengst hiervan komt geheel ten goede aan het 40 jarige jubileum van de vrouwenafdeling van UDI'19.

Daarna namen vier ludieke veilingmeesters, onder toeziend oog vanNotaris mr. E.J.W.W. van Egeraat, het over om de 175 kavels onder de hamer te brengen. Er werden door de veilingmeesters Joost van Oort, Marcel de Laat, Victor Smits en Ben van den Dungen  uiteenlopende kavels geveild, zoals dinerbonnen, een fiets, een avondje uit, een snowboard, vaten bier, een open haard, een scooter, een vaatwasser en compleet verzorgde voetbalreizen. Geen peulenschilletje, maar de ervaren veilingmeesters deden dit in een rap tempo gepaard gaande met de nodige ludieke opmerkingen. Tegen de klok van 12:00 uur werd de traditionele peperkoek geveild, een ware happening.

Een optreden van de Amsterdamse volkszanger Etienne Alvares zorgde dat de honderden aanwezigen compleet uit hun dak gingen en werd er nog een leuk feestje gevierd. Het was een fantastische avond waarbij alle doelstellingen, zoals gezelligheid, amusement en opbrengst gehaald werden. Tot slot een speciaal woord van dank aan al onze eigen UDI'19 medewerkersdie op welke wijze dan ook hun bijdrage geleverd hebben tot het succes van deze 8e kerstveiling. Hebt u het gemist?

Op zaterdag 13 december 2014 staat de 9e editie van de UDI'19 kerstveiling weer gepland. 

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.