ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Huldiging UDI jubilarissen 2013, een sfeervol gebeuren

16-11-2013 • Seizoen 2013 2014 | Nieuws

bos-bloemenVrijdag de 15e november was het weer een gezellige drukte in het clubhuis van UDI'19. Deze avond werden de jubilarissen Mark van Hooff, Rob Hoefs en Martin van der Hop (allen 25 jaar lid),

Vrijdag de 15e november was het weer een gezellige drukte in het clubhuis van UDI'19. Deze avond werden de jubilarissen Mark van Hooff, Rob Hoefs en Martin van der Hop (allen 25 jaar lid), Tinie Timmers, Hans Ceelen, Johan Wassenberg en Thea van der Heijden-van Dijk (allen 40 jaar lid), Henny Verstegen en Harrie Daanen (beiden 50 jaar lid) en Bert Dekkers (60 jaar lid)  in het zonnetje gezet.

jubilarissenavond01

Alle jubilarissen werden persoonlijk toegesproken door voorzitter Paul Rüpp. In zijn woorden klonk vooral veel dankbaarheid door. Een vereniging heeft eigenlijk geen bestaansrecht indien zij niet beschikt over een groep betrokken medewerkers. UDI'19/Beter Bed is trots op haar vele trouwe leden. Na de toespraak kregen allen een attentie en hun partners een mooie bos bloemen aangeboden.

Piet van Lankvelt en Ad Tiebosch werden door de voorzitter als laatste gehuldigd. Piet van Lankvelt werd benoemd tot 'Lid van Verdienste' van de voetbalvereniging, terwijl Ad Tiebosch zelfs werd benoemd tot 'Erelid'. Voor beide trotse mannen had Paul Rüpp een speciaal woord, waarin hij de verdiensten van beide mannen voor UDI'19/Beter Bed opsomde. Nadien kregen beide mannen de bijbehorende versierselen uitgereikt.

jubilarissenavond02

Vele belangstellenden waren aanwezig om de jubilarissen te feliciteren met hun UDI-jubileum. Tijdens de receptie toonde de jubileumcommissie een verzameling van foto's uit het verleden van betrokkenen op de UDI club-TV. Iedereen had het goed naar de zin, vele oude verhalen kwamen weer boven water, het leek wel een reünie. Men bleef de jubilarissen lang vergezellen op deze voor hen zo bijzondere avond. De jubileumcommissie vindt het fijn dat dat de vereniging UDI'19/Beter Bed elk jaar weer aandacht schenkt aan haar trouwe leden. Dit gebaar werd door de jubilarissen erg gewaardeerd en het kenmerkt de sfeer welke binnen de vereniging heerst. De organisatie denkt  dat zowel de jubilarissen als alle andere aanwezigen kunnen terugkijken op een bijzonder geslaagde avond. 

De Jubileumcommissie

Meer foto's te zien in het fotoboek

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.