ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Joost van Oort winnaar drukbezochte UDI19-toepavond

10-10-2013 • Seizoen 2013 2014 | Nieuws

toep udi1

Op initiatief van onze hoofdtrainer Bas Gösgens werd donderdagavond een toeptoernooi georganiseerd in de 'huiskamer van UDI'. Er werd aan maar liefst 15 tafels gespeeld; het was gezellig druk in het clubhuis.

 

Op initiatief van onze hoofdtrainer Bas Gösgens werd donderdagavond een toeptoernooi georganiseerd in de 'huiskamer van UDI'. Er werd aan maar liefst 15 tafels gespeeld; het was gezellig druk in het clubhuis. Met de nodige afleidingsmanoeuvres en de bekende portie bluf werd er fanatiek gekaart totdat uiteindelijk vier personen de finale mochten spelen: Steven Vogels, Thijmen de Ruijter, Sam van Geloven en Joost van Oort. 
Het waren Sam en Joost die uiteindelijk om de winst speelden. Joost mocht zich na een spannend potje winnaar noemen en een goed gevulde enveloppe met consumptiebonnen in ontvangst nemen.

toepavond winnaars

Een woord van dank gaat uit naar de Supportersclub van UDI'19/Beter Bed die voor alle aanwezigen heerlijke sateetjes serveerden. Ook Janet bedankt voor je gewaardeerde assistentie deze avond. Gezien de vele positieve reacties, de grote deelname en de gezellige sfeer verdient dit mooie initiatief van onze hoofdtrainer zeker een vervolg. Bas, bedankt!

Met vriendelijke groeten,
Selectie UDI 1 en Supporters Club UDI'19

 

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.