ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Rien Peters 'Lid van Verdienste'

19-08-2013 • Seizoen 2013 2014 | Nieuws

rienpetersTijdens het Avans Toernooi van afgelopen weekend nam UDI'19/Beter Bed afscheid van Rien Peters. De verzorger van het eerste elftal is tot het einde van het vorige seizoen 34 jaar present geweest bij alle uit- en thuiswedstrijden van ons vaandelteam.

Tijdens het Avans Toernooi van afgelopen weekend nam UDI'19/Beter Bed afscheid van Rien Peters. De verzorger van het eerste elftal is tot het einde van het vorige seizoen 34 jaar present geweest bij alle uit-
en thuiswedstrijden van ons vaandelteam. Voorzitter Paul Rüpp gaf in zijn toespraak aan, dat Rien in 1979 door toenmalig trainer Harry Blokhuis gevraagd werd de lichamelijke zorg voor de UDI-1 spelers op zich te nemen. Op dat moment was Rinus de verzorger van het voetbalteam van Vliegbasis Volkel.

Rüpp memoreerde in zijn korte speech de vele selecties die onder én door de handen van Peters zijn gegaan, onder wie hijzelf begin jaren tachtig. Rien maakte heel wat trainers en leiders mee en vele kampioenschappen in die 34 jaar. Voor zijn niet aflatende, veelal vrijwillige,  inzet en langdurige staat van dienst heeft het Algemeen Bestuur besloten Rien Peters tot Lid van Verdienste te benoemen. De zichtbaar ontroerde Peters nam de bijbehorende oorkonde en zilveren UDI-speld dankbaar in ontvangst.

 rienpeters

Rien namens Bestuur en leden " PROFICIAT "

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.