ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Succesvolle eerste avond 10e UDIQUIZ

30-11--1 • Seizoen 2013 2014 | Nieuws

udi quiz 10jrWelke speler scoorde de laatste hattrick op een EK eindtoernooi? Welk land heeft de meeste WK finales verloren? In welk jaar is er bij UDI'19 gestart met het veteranenvoetbal op de zaterdagmiddag? Zo maar wat vragen die afgelopen donderdagavond de revue passeerden tijdens de eerste avond van de 10e UDI VoetbalQuiz.

In een van de mooiste clubhuizen van Nederland 'de huiskamer van UDI'19' streden 27 teams om de hoofdprijs dat volgende week donderdag een vervolg krijgt in de vorm van een halve finale en tenslotte de finale. De organisatie was blij dat zich voor deze quiz ook een damesteam middels Felicia van Kampen/Lisanne van Zanten had aangemeld.  In de eerste voorronde moesten 9 teams het loodje leggen zodat er in de tweede ronde 18 teams overbleven. De eerste voorronde werd met overmacht gewonnen door het team Leon Deijnen/Jeroen Prinsen, die al vier keer eerder de UDIQUIZ op hun naam mochten schrijven. Ook het damesteam wist zich te kwalificeren door op een 18e plaats te eindigen. Door dit resultaat werden vader en zoon van Zanten tot grote hilariteit van het vele publiek naar de 'tribune' verwezen.

De tweede ronde moest 12 koppels opleveren om door te stromen naar de halve finale/finale. Het nieuwe duo Randy Hofmeijer/Willy Rooyakkers kwam nu als winnaar uit de bus met slechts één puntje meer dan het winnende duo uit de eerste ronde. Omdat er twee teams in punten ex-aequo eindigden zal er volgende week met 13 teams gestreden worden wie zich dan uiteindelijk de winnaar mag noemen van de 10e UDI voetbalquiz. In de voorrondes werden de vragen nog schriftelijk gepresenteerd. De vragen in de halve finale en de finale ronde zullen worden voorgelegd via de aanwezige beeldschermen. Een spannend onderdeel van de finale is uiteraard het raden van de "Mystery Guest". Onderstaande koppels hebben zich geplaatst voor de finalerondes welke a.s. donderdagavond in de  'huiskamer van UDI'19' een spannend slot krijgen.

Patrick Asselman/Tijs Kuijpers
Ivo Biesterbosch/Michiel van Zuidam
Bas Bongers/Barry Rijkers
John v.d.Burgt/Dylan Hofmeijer
Leon Deijnen/Jeroen Prinsen
Rob Groenemans/Giedo Kup
Randy Hofmeijer/Willy Rooyakkers
Mark van Hooff/Tom Vievermans
Bart Möhlmann/Bas Gösgens
Thijmen de Ruijter/Matthias van Zanten
Job van Schadewijk/Billy v.d.Burgt
Dick Smits/Ruud Boyon
Johan Wassenberg/Stan Wassenberg

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.