ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

UDI19 bouwt verder met Maxime Verhagen

ondernemersavond1Donderdag 16 juni was Maxime Verhagen de gastspreker op de jaarlijkse ondernemersavond van UDI'19/Beter Bed.

Donderdag 16 juni jl. was Maxime Verhagen de gastspreker op de jaarlijkse ondernemersavond van UDI'19/Beter Bed.

ondernemersavond verhagenDe voormalige minister van economische zaken, minister van Buitenlandse zaken en vicepremier gaf helder aan hoe Nederland er economisch, ecologisch en sociaal voor staat. Ook werd er uitvoerig gesproken over de concurrentiepositie van Nederland op de internationale markten. Het bleek een interessant onderwerp te zijn voor het aanwezige bedrijfsleven.

In een zeer goed gevuld clubhuis had voorzitter Paul Rüpp reeds de huidige voorzitter van Bouwend Nederland geïntroduceerd en voegde daar aan toe dat de aanwezigen alles aan Maxime mochten vragen.

Dat heeft hij geweten ! Met veel gevoel voor komende ontwikkelingen en verstand van zaken gaf hij antwoord op diverse vragen uit de zaal. Het viel op hoe deze duizendpoot antwoorden op deze vragen telkens weer positief wist te beantwoorden. UDI'19 hoopt dat dit enthousiasme aanstekelijk heeft gewerkt, waardoor onze sponsoren zich met extra energie kunnen richten op een aantrekkende economie.

ondernemersavond breursKarin Bruers had na de lezing van Maxime Verhagen in ieder geval enthousiasme genoeg. Op haar eigen ludieke manier liet ze namelijk vol overgave weten dat ze soms wel erg moe werd van toestanden in onze bouwsector. Ten tijde van het TV programma 't Bènske is ze tijdens het bouwen van haar eigen huis tegen een hele hoop regeltjes aan gelopen. In onvervalst dialect legde ze met veel humor uit dat we nog een lange weg te gaan hebben voordat alles helemaal goed gaat in een bouwproces. Zelfs Maxime Verhagen kon zijn glimlach niet onderdrukken.


De avond werd afgesloten middels een hapje en drankje, waardoor er uitgebreid de gelegenheid was om de zakelijke contacten weer eens aan te halen. Met op de achtergrond de openingswedstrijd Brazilië-Kroatië bleek maar weer dat voetbal en netwerken prima samen gaan. Mede namens de Business Club danken wij alle aanwezigen voor een geweldige avond !


ondernemersavond2

Leon Deijnen
Voorzitter Business Club UDI'19

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.