ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

UDI19/Beter Bed in nieuwe tenues van hoofdsponsor Beter Bed

17-03-2014 • Seizoen 2013 2014 | Nieuws

nieuw shirt udi1Al ruim 15 jaar is Beter Bed de meer dan gewaardeerde hoofdsponsor vanUDI'19/Beter Bed. Sinds Beter Bed haar naam aan UDI'19 heeft verbonden siert het wijd en zijd .....

nieuw shirt udi1Al ruim 15 jaar is Beter Bed de meer dan gewaardeerde hoofdsponsor vanUDI'19/Beter Bed. Sinds Beter Bed haar naam aan UDI'19 heeft verbonden siert het wijd en zijd bekende Beter Bed logo, de gele zon met naam de borst van onze 'tricolores'.

Beter Bed timmert aan de weg en heeft haar huisstijl verandert in een zwarte bal met gele maan en bedrijfsnaam. De directie van Beter Bed heeft kosten nog moeite gespaard om de senioren selectieteams van UDI in een nieuwe outfit te steken. Zondag in de wedstrijd tegen OJC speelden onze vaandeldragers voor het eerst in het nieuwe tenue. UDI'19 is de directie van Beter Bed zeer erkentelijk en spreekt hierbij een woord van dank uit.

Ook een woord van dank aan onze jarenlange en trouwe sponsor Willems Technische Installaties en de nieuwe sponsoren op het shirt, te weten CSU en Üntel Kablo en aan Masita teamwear in samenwerking met Intersport Superstore Uden. Intersport heeft in zeer kort tijdsbestek deze veranderingen op geweldige wijze georganiseerd.

Algemeen Bestuur en Sponsorcommissie UDI'19/Beter Bed

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.