ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Zonnig en schuimend Weekendkamp

weekendkamp3Afgelopen weekend is er op het UDI-terrein weer het jaarlijkse E&F Weekendkamp gehouden. Dit jaar was alles in thema van 'Lang leven de samba'. Aan het eind van het kamp kon niemand meer het woord sambabal meer horen.

 

Afgelopen weekend is er op het UDI-terrein weer het jaarlijkse E&F Weekendkamp gehouden. Dit jaar was alles in thema van 'Lang leven de samba'. Aan het eind van het kamp kon niemand meer het woord sambabal meer horen.

weekendkamp1

In de week vooraf het kamp was het erg regenachtig en de organisatie had een zwaar hoofd in het kamp of we het droog zouden houden. Maar vrijdag verdwenen de wolken. Zaterdag bij de traditionele waterspelen begon de zon volop te schijnen en was het niet erg om wat nat te worden bij de spelen. Er werd natuurlijk niet alleen gespeeld met water, maar ook als 'echte vrienden' gevoetbald..

weekendkamp4

Het was een kamp volop leuke (park)spelen, maar ook volop voetbal. Zowel als partij tegen elkaar of precieze kunnen schieten tegen de hangende sambaballen. Maar ook gezellig slapen & eten met je vrienden of je vriendinnen.

Zondag is traditioneel de dag dat de brandweer het schuim kwam brengen. Dit jaar hadden we de opzet zo veranderd dat er daadwerkelijk bijna 1 uur in het schuim gespeeld kon worden. Deze verandering werd door ieder erg goed bevallen. Wat wil je nog meer een boarding vol met spelende blije kinderen in het schuim onder een bijna strakke blauwe hemel en een zonnetje.

Hoe kan je het kamp beter afsluiten dan met flinke 'braziliaanse' trommels. Met hulp van Beat-it hebben we leuk knallend einde ervan gemaakt Eerst werd er flink getrommeld op emmers door de F-groep, daarna waren de E-tjes aande beurt met echte trommels en diverse kleine instrumenten. Na beide optredens was er een daverend hard applaus te horen voor iedereen die dit weekend aanwezig was.

weekendkamp5

De ruim 135 kinderen die aanwezig waren op het kamp kijken terug op een geslaagd kamp. Maar ook de begeleiding keert met een voldaan en moe gevoel huiswaarts. We zijn blij als organisatie dat er zoveel begeleiders/vrijwilligers (circa 70 stuks!) zich belangeloos inzet voor het plezier de deelnemers. Hiervoor super veel dank, hopelijk zien we jullie bij het volgende kamp weer terug. Wij wensen iedereen nog een fijne zomerstop en tot in het nieuwe seizoen.

De Activiteiten Commissie van UDI'19

Gevonden voorwerpen:
Tijdens het kamp zijn er diverse voorwerpen gevonden. Van zaklamp tot sokken en diverse (voetbal)shirts. Deze materialen liggen bij de materiaalmensen van UDI'19. Via de paging 'gevonden voorwerpen' kunt u zien welke materialen er allemaal gevonden zijn en hoe u deze kunt terug krijgen.

Meer foto's volgen deze week

weekendkamp3

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.