Kansloze nederlaag voor UDI19 reserves

ojc2-udi2UDI'19/Beter Bed 2 ging zondag in Rosmalen hard onderuit tegen OJC Rosmalen in de strijd om het Nederlands kampioenschap voor reserve teams. Het werd een 4-0 zege voor de thuisploeg op Sportpark 'De Groote Wielen'.

Door Fons Boekelder

Al vroeg in de wedstrijd kwamen de gastheren op voorsprong wanneer Jordy de Wit wat gelukkig in balbezit komt en rand zestien meter mag uithalen. Doelman Thijs van Hoeij is kansloos op zijn inzet 1-0. De eerste speelhelft kwam de ploeg van Tiny Verhoeven er qua voetbal nauwelijks aan te pas. De druk kon echter niet lang zonder gevolgen blijven en dat resulteerde in de 42e minuut uit tot een tweede treffer van de voet van Michiel Buijs 2-0.

Trainer Tiny Verhoeven probeerde tijdens de rust het tij nog te keren door enkele wissels toe te passen. Met name Robin Walk liet onder toeziend oog van hoofdtrainer Bas Gösgens zien dat hij openlijk solliciteerde voor een plek volgend seizoen bij de eerste selectie. De Udenaren speelden wat meer op de helft van de gastheren, maar konden niet voorkomen dat Yamani randje buitenspel de 3-0 scoorde. De mentale knak voor de Udenaren was daar en Jeroen van Schoonhoven tekende in de slotfase voor de 4-0.

Volgende wedstrijd voor de reserves van UDI'19/Beter Bed is op zondag 25 mei a.s. thuis tegen Westlandia uit Naaldwijk (aanvang 11.00 uur).