Karakteristiek: UDI 1 - NEC/Fc Oss A1 (3-2)

UDI speelde dinsdagavond een nuttige oefenwedstrijd tegen de A1 van NEC/Fc Oss. De gasten begonnen fel en hanteerden een zeer hoog tempo. Na een 1-1 ruststand kreeg UDI in de tweede helft een overwicht en won de wedstrijd uiteindelijk met 3-2.

De Udenaren hadden het aanvankelijk lastig en keken halverwege de eerste helft tegen een 0-1 achterstand. Even later ontsnapte UDI aan een 0-2 achterstand toen een razendsnelle NEC-aanvaller zijn rush besloot met een schot op de paal. Op slag van rust was het Randy Hofmeijer die de gelijkmaker wist te maken. Na de pauze kwam UDI al snel met 1-2 achter maar vervolgens kreeg UDI wel meer grip op het spel en bouwde het aan een veldoverwicht. Een kopbal van Nick van Dijk na een voorzet van Hakop Aslamjan betekende de 2-2. Het mooiste doelpunt van de avond kwam van de voet van Mustafa Seddiqi die vanaf links met een bekeken boogbal de lange doelman van NEC wist te verschalken.