Terechte puntendeling in Deurne (0-0)

Deurne en UDI kregen vandaag beiden goede kansen om te scoren maar wisten de doelmannen niet te verschalken. Voor de rust was er een enorme kans voor van Zuidam die uiteindelijk over schoot. Na de rust was het Deurne dat de beste mogelijkheden had, een keer de lat trof en ook nog van dichtbij naast schoot. Een overwinning  van een van beide teams was teveel geweest omdat beide ploegen zich over de gehele wedstrijd gezien redelijk in evenwicht hielden.

De Udenaren konden vandaag weer beschikken over Hofmeijer en van Dijk maar moesten de Ruijter (schorsing) missen en ook Rob Zegers bleek na een week ziekte niet fit genoeg te zijn om in de basis te starten. Hierdoor zakten van Geelkerken en Wolf een linie naar achteren met voorin Tuithof erbij vanaf rechts. De eerste actie van betekenis had een doelpunt op moeten leveren voor de Udenaren. Een lange bal over de verdediging kwam in de voeten van Michiel van Zuidam die alleen op doelman van Crooij af mocht gaan maar besloot met een schot over het doel. Later in de eerste helft was er nog een kansje voor Wassenberg maar hij kreeg de bal in een woud van benen niet goed mee. Deurne kon hier aanvankelijk weinig tegenover zetten maar gaf ook weinig weg met een uitblinkende aanvoerder Wim Verbeek in de laatste linie. Uiteindelijk zijn er nog twee schotpogingen van Grens en van den Broek maar beide inzetten komen niet tussen de palen.

Na de rust kruipt Deurne wat verder uit de schulp en weet UDI nauwelijks tot uitgespeelde kansen te komen. Nadat Randy Grens een eerste waarschuwingsschot in huis had veerde Deurne op toen Harm van der Steen zijn inzet op de onderkant van de lat zag eindigen. Een kwartier voor tijd krijgt van der Steen nog twee prima kansen; zijn eerste inzet gaat voorlangs en na een een-twee besluit hij ook met een slap schot naast het doel. UDI probeert ook nog wat speldenprikjes uit te delen maar echte kansen weet men niet meer te creeeren. Na enkele minuten blessuretijd beeindigd scheidsrechter Peeters het duel met een 0-0 eindstand. Voor UDI betekent het ene puntje eindelijk weer eens een puntje tegen Deurne maar ook dat de afstand met nummer drie OJC Rosmalen is opgelopen. Komende zondag wacht een lastig thuisduel tegen Dongen dat na de winterstop goed presteert en vandaag EHC met 3-0 naar huis stuurde.

Opstelling UDI: Denny Witjes, Nick van Dijk, Matthias van Zanten, Robin van Cuijk (82. Rob Zegers), Joep van Geelkerken, Bart van Schijndel, Tim Wolf, Randy Hofmeijer, Anwar Tuithof (71. Dick Smits), Sam Wassenberg en Michiel van Zuidam.