Hallo ME'rs, eindelijk 'n gelijke!

Afgelopen zaterdag de wedstrijd tegen Juliana Mill. Eindelijk een keer een wedstrijd van gelijke. Met Alica als held in de goal  in de eerste helft en Indy als held in de tweede helft van de wedstrijd.

Halverwege de eerste helft wist Juliana - Mill een gaatje in onze verdediging te vinden en scoorde de 1 - 0  maar nog voordat het rustsignaal had geklonken wisten we de gelijkmaker te scoren.

In de tweede helft konden we door hard werken en goed overspelen nog een goal maken 2- 1 voor UDI helaas wisten we die stand niet vast te houden en kon Juliana Mill ook nog een keertje scoren en daardoor werd de eindstand 2-2.

Gezien de wedstrijd een eerlijke verdeling van de punten hoewel we de punten natuurlijk graag mee naar huis hadden genomen. Volgende week proberen we dat gewoon nog een keertje.