UDI 13 verliest beslissingswedstrijd

pijnlijk verliesOnder grote belangstelling is UDI 13  er afgelopen zondag niet in geslaagd het kampioenschap binnen te halen in hun klasse. In Overlangel werd met 2-0 verloren van OKSV.

In de 1e helft was er een gelijk opgaand wedstrijdbeeld. Beide ploegen kregen kleine kansjes, maar veelal speelde de wedstrijd zich op het middenveld af. OKSV wist echter te profiteren van onachtzaamheid bij UDI en scoorde na ruim een half uur de 1-0. Dit was tevens de ruststand.

Na de rust had UDI een overwicht op het doel van OKSV. Maar ondanks een 5-tal gevaarlijke corners wist UDI niet te scoren. Nadat UDI in de 37e minuut een 10-minutenstraf kreeg profiteerde OKSV vrijwel direct. 2-0.

De wedstrijd was gespeeld en het kampioenschap ging naar OKSV 3. UDI 13 was teleurgesteld dat men het kampioenschap niet kon prolongeren maar toonde zich een sportief verliezer.