UDI MD1 geeft winst weg !!

Zaterdag 25 oktober jl. stond de bekerwedstrijd tegen JVC MD2 op het programma. We begonnen de wedstrijd sterk. Binnen 10 min stonden we al 1-0 voor en niet lang daarna was het alweer 2-0.

Het lukte niet om dit lang de 0 te houden, want ook JVC wist te scoren 2-1. Door een mooie goal van onze verdediger  kwamen we weer op 3-1. Het bleef spannend en beide teams zochten naar een mogelijkheid om te scoren. Dit lukte JVC en we gingen rusten met een 3-2 voorsprong.

De 2e helft begon JVC ontzettend fel en niet lang daarna stond het alweer 3-3. Onze spits wist zich weer vrij te spelen en door mooi samenspel kwamen we weer voor op 4-3. Hierna wist JVC toch weer snel de aanval in te zetten en de gelijkmaker 4-4 te maken. Vanaf dat moment wisten we niet wat we moesten doen. Ook de rust was helemaal weg. We lieten JVC dan ook hun ding doen en dat lukte hun door  nog 2 keer te scoren 4-6. Dit was dan ook de eindstand.

Jammer meiden er had zeker meer in gezeten, maar vergeet niet we moeten het samen doen.