Verdiende winst voor de MD 1

Zaterdag 11 oktober jl.was onze tegenstander DAW MD 1 uit Schaijk. Om 9.00 uur moesten we verzamelen om op tijd te vertrekken. We hadden weer voldoende ouders om mee te rijden.

We hadden weer voldoende ouders om mee te rijden. Er waren ook wat ouders die hun eigen auto lieten staan om te carpoolen. Goed voor het milieu en gezellig voor de meiden. Het was lekker weer om te voetballen en droog. De meiden hadden er zin in, zeker na de 15-0 winst van de vorige week. We waren compleet en in overleg met de scheidsrechter begonnen we met 8 tegen 8.

Na het eerste fluitsignaal begonnen we te jagen op de bal. Dit bleven we doen en kregen dan ook wat kansen om op voorsprong te komen. Ook kreeg onze tegenstander wat kansen, maar de verdediging werkte goed samen. Ook onze keeper deed goed mee in het spel. Na een mooie aanval kwamen we ook verdiend voor 0-1. Een paar minuten er na was het al weer raak 0-2. Niet lang daarna lukte het hen ook om te scoren 1-2. We waren hier niet echt van onder de indruk en het lukte ons dan ook om weer te scoren 1-3. Dit was dan ook de ruststand.

De tweede helft gebeurde dan ook wat we verwacht hadden. DAW wilde ook voor de drie punten gaan. Dat resulteerde op een paar gevaarlijke schoten op ons doel. Maar onze keeper wilde niet mee werken en hield de ballen er goed uit. Ook de verdediging moest hard werken om geen tegendoelpunt te voorkomen. Na een mooie uittrap van onze keeper konden we weer richting het doel van DAW. Door goed samenspel maakte we dan ook 1-4. Niet lang daarna wist onze spits die niet twijfelde en loeihard de 1-5 maakt. Dit was dan ook meer dan terecht de eindstand.