ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Algemene Leden Vergadering 2014

07-11-2014 • Seizoen 2014 2015 | Nieuws

verslag alv 2014Maandag 27 oktober jl.  hebben we onze algemene ledenvergadering gehouden. De opkomst was vergelijkbaar met de jaren ervoor, er waren 69 stemgerechtigde leden.

Als eerste is het jaarverslag doorgenomen met daarin de belangrijkste gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Er werd 1 minuut stilte in acht genomen voor de leden die ons ontvallen zijn, te weten Karstin Bredewoud en Pedro Ruiz Garrido.

Hierna werd het financiële verslag doorgenomen en daarin werden er complimenten geuit voor onze penningmeester. Al vele jaren achter elkaar weet hij positieve cijfers te presenteren ondanks de crisis. Ook de begroting voor volgend seizoen is in de ALV vastgesteld.

In het huishoudelijk reglement moesten een aantal wijzigingen worden aangebracht omdat deze verouderd waren of niet meer toereikend. Ook zijn er een aantal nieuwe passages in aangebracht omdat het huishoudelijk reglement hier nog niet in voorzag.

Ook de invoering van de VOG is besproken. De verklaring omtrent gedrag is noodzakelijk geworden. We hopen ons voordeel te kunnen halen uit de preventieve werking hiervan. Er zijn op dit moment 95 verklaringen binnen en vanaf nu gaan we hierop strenger controleren. Medewerkers die nog geen verklaring hebben aangevraagd zullen hierop worden aangesproken.  Vanaf 15 januari zullen medewerkers zonder verklaring niet meer in de begeleiding werkzaam kunnen zijn.

Ook werd er afscheid genomen van 2 bestuursleden, te weten Wim van Cuijk en Sjef Groenemans. Deze 2 bestuursleden hebben hun sporen ruimschoots verdiend binnen onze vereniging. Hoewel ze nu uit het algemeen bestuur stappen, ze zullen nog regelmatig bij UDI aanwezig zijn. Ze gaan beiden hand en spandiensten verlenen aan diverse commissies en op deze manier zullen zij zich nog steeds verdienstelijk maken bij onze mooie club.  Het bestuurslid horeca Gert van den Hoven was aftredend en herkiesbaar en is met 65 voorstemmen, 1 blanco en 2 tegenstemmen met grote meerderheid herkozen als bestuurslid. Vanuit deze plaats nogmaals van harte gefeliciteerd.

Kortom het was een vruchtbare en nuttige ALV en we gaan vol vertrouwen het komende seizoen tegemoet.

Met vriendelijke groet,
Ben Vogels
Secretaris Algemeen Bestuur UDI'19/Beter Bed

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.