ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Allerlaatse kans om mee te doen met de UDI19 pool

15-08-2014 • Seizoen 2014 2015 | Nieuws

logo udi poolDe UDI'19 activiteitencommissie heeft ook dit seizoen een UDI'19 pool opgezet. Iedereen kan hier aan meedoen, zelfs is het niet nodig om lid van de vereniging te zijn.

logo udi poolDe UDI'19 activiteitencommissie heeft ook dit seizoen een UDI'19 pool opgezet. Iedereen kan hier aan meedoen, zelfs is het niet nodig om lid van de vereniging te zijn. Het is geheel gratis en voor de 4 winnaars in de eindstand hebben we 'n leuk prijsje. Maximaal kunt u drie wedstrijdformulieren inleveren.

Het is de bedoeling dat u de 24 competitiewedstrijden van het 1e elftal voorspelt en de 5 vragen beantwoordt. Een goed geraden uitslag wordt gehonoreerd met maximaal 7 punten, te weten 3 punten voor de toto-uitslag en 4 punten voor de uitslag van de wedstrijd. Dit zijn 2 punten voor de thuisploeg en 2 punten voor de gasten. Voor een goed geraden vraag krijgt u 3 punten.

Naast het poolformulier is er ook een spelregelformulier waar een en ander duidelijk staat omschreven, het volgt zichzelf. U kunt het formulier invullen via de UDI-site http://www.udi19.nl/informatie/formulieren-en-documenten.html en gebruik het potloodje. U kunt ook 'n pdf downloaden, invullen en doorsturen naar algemeen@udi19.nl of inleveren bij de bar in het clubhuis. Er liggen ook deelname formulieren bij de bar in het clubhuis. U ziet, er zijn diverse mogelijkheden om mee te doen!

Het zal u wel duidelijk zijn dat uw wedstrijdformulier(en) vóór de 1ste competitiewedstrijd. 
Misschien hebt u uw formulier vergeten in te leveren, daarom geven wij u nog de mogelijkheid tot 14 september a.s. 14.30 uur deze in te leveren. Dit is echt uw allerlaatste kans om mee te doen!

Wij wensen u veel succes en wijsheid toe met het invullen van de UDI-pool én UDI'19/Beter Bed met haar optreden in de competitie.

online inschrijven

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.