ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

De aftrap van het vrijdag voetbalcafé

01-12-2014 • Seizoen 2014 2015 | Nieuws

vrijdagcafe 1ekeerVrijdagavond 28 november jl. was de aftrap van het wekelijkse voetbalcafé. Een groep van ongeveer 25 trainers was afgekomen op de uitnodiging om onder leiding van A1-trainer Tom Jacobs te praten over het geven van trainingen. 

Vrijdagavond 28 november jl. was de aftrap van het wekelijkse voetbalcafé. Een groep van ongeveer 25 trainers was afgekomen op de uitnodiging om onder leiding van A1-trainer Tom Jacobs te praten over het geven van trainingen. Tom had een aantal stellingen voorbereid die door de aanwezigen van commentaar werden voorzien.

vrijdagcafe 1ekeerOnderwerpen die werden besproken hadden betrekking op het trainen van verschillende leeftijdsgroepen, het belang van de warming-up en hoe men daar in de eigen trainingen mee omgaat. Leuk detail was dat Bas Gösgens, trainer van UDI 1, na afloop van zijn eigen training deel kwam nemen aan de discussies.

Na afloop van de groepsdiscussie werden de gesprekken voortgezet aan de bar, waar onder het genot van een drankje en een hapje, ruimte was om verder te praten. De eerstvolgende bijeenkomst staat gepland op vrijdag 12 december, vrijdag 5 december slaan we over in verband met surpriseavond.

Het programma voor 12 december zal nog bekend gemaakt worden via de website.

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.