ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

De Grote Clubactie

19-08-2014 • Seizoen 2014 2015 | Nieuws

grote clubactie 2014Wil jij het tenue van jouw favoriete club winnen? Gaat jouw team voor trainingen van het eerste elftal? Of wellicht een fust bier? Je kunt het allemaal winnen bij UDI'19!

UDI'19 gaat dit jaar namelijk, na een pauze van 10 jaar, weer meedoen aan 'De Grote Clubactie'.

Wat is dat ook alweer: De Grote Clubactie?
De Grote Clubactie is dé manier om voor doelen van de club geld in te zamelen. Het werkt namelijk heel eenvoudig, als club koop je loten in en deze laat je verkopen door je leden: de opbrengst van de loten komt ten goede van de clubkas. Uiteraard worden er door 'De Grote Clubactie' mooie prijzen beschikbaar gesteld voor de lotenkopers, zoals geldbedragen, entreetickets voor diverse parken en reischeques.

Maar wat is ons doel dan?
Met de opbrengst van de lotenverkoop gaan we in ieder geval het Pannaveldje realiseren!  Daarnaast is er door velen van jullie de wens uitgesproken de bestaande dug outs te verbeteren of nieuwe dug outs te plaatsen. Het geld wat we binnenhalen met 'De Grote Clubactie' komt geheel ten goede van dit doel!

Hoe kan ik meedoen?
Een aantal teams doen automatisch mee aan 'De Grote Clubactie', dit zijn alle jeugdteams van de F-pupillen t/m de C-junioren, de kidsclub, evenals de seniorenteams  UDI 1, 2 en 3 en VR1. Via jouw teamleider wordt je geïnformeerd over het hoe/wat!
Uiteraard is er voor alle overige teams ook de mogelijkheid om actief mee te doen met de grote clubactie en zo een bijdrage te leveren aan realisatie van de gestelde doelen. Het is heel eenvoudig, stuur een mail naar: groteclubactie@udi19.nl , wij kopen loten voor jouw team in en je kunt van start gaan met de verkoop en maakt direct kans op één van de mooie prijzen!

Wat kan ik winnen en hoe?
We hebben diverse prijzen beschikbaar gesteld voor de personen of de teams die de meeste loten verkopen. Je kunt hierbij denken aan: een tenue van je favoriete club, waardebonnen van Intersport, een fust bier bij UDI'19, getraind worden door UDI 1, een nieuwe trainingspak van UDI'19, gratis deelname aan de UDI Raboacademy etc. etc.

Kortom:
Doe mee, meld je direct aan via: groteclubactie@udi19.nl!

Help UDI'19, help jouw team en jezelf nog plezieriger sporten én maak kans op mooie prijzen!

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.