ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Een van de topkavels op de Kerstveiling: Gesigneerd WK-shirt

03-12-2014 • Seizoen 2014 2015 | Nieuws

Enkele weken geleden werden de G-voetballers van UDI'19 (= TeamNL) verrast door een gift van het echte Nederlands elftal. Oranje stelde namelijk een origineel gesigneerd WK-shirt beschikbaar wat gebruikt mag worden als een van de kavels voor TeamNL op de Kerstveiling. De koper met het hoogste bod wacht wellicht nog een extra verrassing.

Als het shirt met de handtekeningen € 1500,- of meer opbrengt tijdens de veiling, krijgt de koper van de KNVB twee kaartjes voor de kwalificatiewedstrijd Nederland — Turkije met een compleet VIP-arrangement op de hoofdtribune als bonus erbij. Naast dit unieke shirt worden er nog vier andere kavels speciaal voor de voetballers van TeamNL geveild. De opbrengst van deze vijf kavels wordt toegevoegd aan de reeds verkregen gelden op weg naar het behalen van het benodigde budget voor deelname aan de Special Olympics volgend jaar juli in Los Angeles.

De kerstveiling 'UDI on ICE'biedt nog veel meer leuke kavels

Op dit moment is de kerstveilingcommissie volop bezig om nog meer leuke kavels bijeen te krijgen. Dit jaar wordt  er ook weer 'n scooter geveild en zijn er wedstrijden van Betaald Voetbalclubs zowel in binnen- als buitenland te bemachtigen. Een VIP arrangement voor de wedstrijd Turkije — Nederland met 2 daags verblijf. 'n Ballonvaart voor 2 personen. Verder komen dinerbonnen, klusjesmannen, fusten bier, gezellig avondjes uit zowel in het theater als naar andere leuke evenementen onder de hamer. Dit is zo maar 'n greep uit diverse kavels. Wij presenteren volgende week al onze kavels op de site www.udi19.nl . Het duurt immers nog maar even. Zaterdag 13 december om 19.30 uur valt de eerste hamerslag door een van onze veilingmeesters. Zorg dat u deze avond vrij houdt, het wordt namelijk leuk in de evenementenzaal van Markant. Iedereen is van harte welkom.

Voor de eerste 30 inschrijvers van de Kerstveiling hebben we 'n leuk presentje!

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.