ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Elke vrijdagavond Voetbalcafé bij UDI (update 24/11)

22-11-2014 • Seizoen 2014 2015 | Nieuws

voetbalcafeLekker kletsen over het komend voetbalweekend kan voortaan wekelijks bij UDI'19 op elke vrijdagavond.

vrijdag voetbalcafe

Lekker kletsen over het komend voetbalweekend kan voortaan wekelijks bij UDI'19 op elke vrijdagavond. De deuren van de kantine zijn vanaf vrijdag 28 november om 19.30 uur open voor het UDI Voetbalcafé. 

Open het voetbalweekend bij UDI en kom vrijdagavond voor een voetbalpraatje en een hapje en drankje in het Voetbalcafé van UDI'19.

voetbalcafe met tom

Het Voetbal-café trapt af met een voetbalpresentatie van Tom Jacobs. Tom, hoofdtrainer van UDI A 1, zal de optimale trainingsopbouw voor junioren presenteren. Een ideale avond voor alle jeugdtrainers om hun kennis uit te breiden. Maar ook voor alle andere voetballiefhebbers goed om deze inside informatie te horen. Kortom geef je zelf een leuke voetbalavond cadeau en kom a.s. vrijdag 28 november naar UDI.

Tom Jacobs is naast hoofdtrainer bij UDI A1, ook jeugdtrainer en Video-analist bij Helmond Sport. Tom heeft veel ervaring als jeugdvoetbaltrainer en al veel sportieve successen gekend.

Voetbalcafé is een nieuw initiatief van UDI en wekelijks zal de kantine van UDI geopend zijn voor iedereen die gezellig over voetbal wil kletsen. Elke laatste vrijdag van de maand zal er een spreker worden uitgenodigd om een specifiek voetbal-element nader toe te lichten.  De avond is voor iedereen toegankelijk. De kantine is om 19.30 open. Pak je fiets en kom elke vrijdagavond naar UDI voor voetbalpraat of gewoon een biertje.    

voetbalcafe

 

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.