ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Eloy Room zorgt voor een bijzondere avond bij UDI

EloyRoomHartelijk bedankt Eloy Room! Jij hebt van een gewone trainingsavond een hele  bijzondere gemaakt. De spelers van de G-afdeling keken al enkele weken erg uit naar je komst en vonden het woensdagavond erg leuk.



Eerst bezocht Eloy de keeperstraining van de G-keepers, twee meisjeskeepers en ook nog twee keepers van de D-pupillen. Hij was onder de indruk van de inzet en de prestaties van deze keepers. Voor deze speciale avond had Jan van Asseldonk, de keeperstrainer, wat assistentie van andere keepertrainers. Daardoor had niemand tijd om even stil te staan of bij te komen. Reactievermogen, reactiesnelheid, looptechnieken en ander keeperswerk werden getraind. Eloy gaf bij de laatste oefening aan elke keeper wat tips en tops!


Drie kanjers op een rij

Daarna heeft Eloy gekeken naar het onderlinge wedstrijdje aan het einde van de training van de G-voetballers. Ook hier viel het Eloy direct op dat de spelers een enorme inzet hebben, goed kunnen samenwerken en altijd sportief blijven. Na een snelle douche volgde nog een meet and greet in de kantine. De spelers maakte het Eloy niet makkelijk met hun goed doordachte vragen. Wat is er nu zo leuk aan keepen? Hoe ben je ontdekt? Hoe vind je het dat NEC volgend jaar weer jullie tegenstander wordt? Ga je verlengen bij Vitesse? Wilde jij altijd al keeper worden? Bij welke topclub in Europa zou jij in de toekomst nog wel eens willen keepen? Hoe vond jij het toen je bij Go Ahead Eagles aan het keepen was en je moest ineens weer terug naar Vitesse? Heb je ooit een blunder gemaakt, hoe voel je je dan en hoe kom je er dan weer bovenop?

Eloy had op elke vraag een uitgebreid antwoord. Zo weten we nu dat hij ook in de spits heeft gevoetbald, maar dat keepen toch leuker is omdat je dan een speciale rol hebt in het veld; er is maar één keeper! Hij vindt het mooi om weer tegen NEC te voetballen volgend seizoen. Voor de spelers is die wedstrijd niet zoveel anders dan tegen andere clubs, vooral de fans maken er iets speciaals van. Eloy wil graag bij Vitesse blijven keepen, maar in de toekomst zou Barcelona, Manchester of Bayern toch ook wel een uitdaging zijn. Als hij dan toch in Nederland moet blijven dan wil hij wel door PSV gekocht worden.
Op de slotvraag: Wie is er beter Piet Velthuizen of jij, antwoordde hij resoluut: IK

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.