ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Goede doelen UDI19/Empella wielerevent

LOGO UDI-EmpellaOp vrijdag 30 januari a.s. aanvang 19.00 uur gaan we het inmiddels bekende UDI'19/Empella Wielerevenement bij UDI'19 organiseren en wij hopen dat dit ook nu weer een waar spektakel zal worden.

Schrijf jezelf in via de UDI-site of bij de barleiding van de kantine. Iedereen kan mee doen, mannen, vrouwen, leden en niet leden. Het inschrijfgeld is 5 euro per persoon waar je 2 consumptiebonnen voor krijgt. We hebben gekozen voor 'n UDI doel en 'n extern doel, de opbrengst gaat volledig naar de goede doelen.

Extern doel:  'Stichting Leermiddelen Maas en Leijgraaf'

logo stichting leergeldEr is een groep kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar voor wie er financiële belemmeringen zijn om volwaardig mee te kunnen doen tijdens hun schoolperiode. Leren en mee kunnen doen met leeftijdgenoten is in deze ontwikkelingsfase heel belangrijk. Omdat deze kinderen door een tekort aan middelen bij bepaalde activiteiten moeten afhaken bestaat er voor hen een reële dreiging van sociaal isolement. De Stichting Leergeld Maas & Leijgraaf wil hen zodanig helpen dat deze kinderen gewoon mee kunnen doen met schoolse én buitenschoolse activiteiten.
De kernwaarden Stichting Leergeld Maas & Leijgraaf zijn:
   * waarborgen privacy kinderen;
   * inkomens check om doelgroep te waarborgen;
   * betaling in natura (of rechtstreeks aan diegene die een dienst levert).
Dit zijn  belangrijke voorwaarden voor een volwaardig bestaan in hun verdere leven. Door het steeds verder terugtrekken van de overheid met hun subsidies is Stichting Leergeld een steeds groter vangnet voor ouders die onvoldoende middelen hebben om de ontwikkeling van hun kind(eren) te bekostigen. Stichting Leergeld Uden — Oss is dan ook blij dat wij willen fietsen om 'n steentje bij te dragen om hun doel te verwezenlijken.

UDI doel: 'UDI G-voetballers naar Special Olympics World Games in Los Angeles'

LOS ANGELESDe G-voetballers van UDI'19/Beter Bed gaan Nederland vertegenwoordigen bij de Special Olympics World Games in Los Angeles van 25 juli t/m 2 augustus op het onderdeel voetbal. De G-voetballers zijn zeer verheugd dat zij hier voor zijn uitgekozen en zijn volop bezig met de voorbereidingen. Het afgelopen jaar zijn ze vrijwel elke week geconfronteerd met allerlei nieuwe maar vooral hele leuke dingen. Ze hebben interviews gegeven voor radio, tv en kranten. Door middel van spontane giften van sponsoren en acties zoals 'n loterij en de Kerstveiling hebben ze al een aardig deel van het budget bijeen kunnen krijgen. Op vrijdag 30 januari a.s. willen wij ook ons steentje bijdragen en fietsen onder andere voor dit doel. De G-voetballers van het TeamNL gaan zich verder voorbereiden op alles wat het komend half jaar nog op hen afkomt. Uiteraard is het echte hoogtepunt wanneer ze in juli en augustus hun best doen om een medaille in de wacht te slepen. Wij wensen de G-voetballers alle succes toe.

Dus geef je op en fiets mee voor deze prachtige initiatieven. Doen hé!

U kunt zich hier inschrijven!

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.