ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Huldiging UDI jubilarissen 2014, weer een leuk gebeuren!

22-11-2014 • Seizoen 2014 2015 | Nieuws

logo jubilarissenVrijdag de 21e november was het weer een gezellige drukte in het clubhuis van UDI'19. Deze avond werd diamanten jubilaris Bennie Schiltmans en gouden jubilarissen  Tiny Janssen, Ad van Lanen en Kees van der Wijst. Daarnaast waren er vier UDI leden die al 40 jaar hun club trouw zijn gebleven en zes 25-jarig jubilarissen.  Zij allen werden in het zonnetje gezet. Enkele jubilarissen waren niet aanwezig door enigerlei redenen.

De jubileumcommissie had 'n andere vorm van presenteren bedacht, met korte videobeelden werden de jubilarissen in beeld gebracht. Nadien had voorzitter Paul Rüpp 'n persoonlijk woord voor elke jubilaris. In zijn woorden klonk vooral veel dankbaarheid. Een vereniging heeft eigenlijk geen bestaansrecht indien zij niet beschikt over een groep betrokken leden. UDI'19 is trots op haar vele trouwe leden. Alle jubilarissen kregen  een attentie en hun partners een mooie bos bloemen aangeboden.

Voor Kees van der Wijst was de verrassing erg groot toen voorzitter Paul Rüpp namens het algemeen bestuur Kees benoemde tot lid van Verdienste. Dit uit waardering voor 50 jaar sportieve inzet voor UDI'19. Zijn vrijwillige en zeer betrokken inzet voor de vereniging strekt ieder lid tot voorbeeld. Hij kreeg hiervoor de bijbehorende speld als Lid van Verdienste en 'n oorkonde.

Nadien was het een leuke en gezellige avond waar zowel familie, kennissen van de jubilarissen en de UDI-familie bij elkaar waren. . De commissie denkt dat zowel de jubilarissen als aanwezigen kunnen terugkijken op een bijzonder geslaagde avond. 

udijubilaris2014 

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.