ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

INTERSPORT Voetbaldagen 2015, inschrijven is vanaf nu mogelijk!

logo Intersport voetbaldagenVanaf heden kan er ingeschreven worden voor de INTERSPORT Voetbaldagen 2015. Inschrijven kan gebeuren door op de UDI'19 website (www.udi19.nl) op de balk devoetbaldagen te drukken, dan kom je op de website van de INTERSPORT voetbaldagen 2015.

Beste jongens en meisjes het is zover!

logo Intersport voetbaldagenVanaf heden kan er ingeschreven worden voor de INTERSPORT Voetbaldagen 2015.  Inschrijven kan gebeuren door op de UDI'19 website (www.udi19.nl) op de balk devoetbaldagen te drukken, dan kom je op de website van de INTERSPORT voetbaldagen 2015. Ook kun je direct naar de inschrijving gaan op de website (www.devoetbaldagen.nl).

Zorg dat je er snel bij bent, want er kunnen 144 kinderen meedoen, dus VOL is VOL.  Alle informatie die belangrijk is voor  jullie maar ook voor de ouders voor die dagen staat op deze website. Dus lees eerst de informatie, programma en het contact, dan weet iedereen waar die aan toe is. Wij hopen jullie terug te zien op de Intersport Voetbaldagen 2015 en wensen jullie heel veel sportplezier.

Stafhoofd INTERSPORT Voetbaldagen 2015
locatie Uden
Peter Asselman

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.