ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Kerstbrunch vrijwilligers 'n super leuke traditie!

kerstbrunch 2014Wekelijks komen op maandag- en/of vrijdagmorgen de vrijwilligers en de materiaalverzorgers bij UDI'19 bijeen. De vrijwilligers om de accommodatie weer in orde te maken voor het weekend en de .....

vicevzt kerstbrunchWekelijks komen op maandag- en/of vrijdagmorgen de vrijwilligers en de materiaalverzorgers bij UDI'19 bijeen. De vrijwilligers om de accommodatie weer in orde te maken voor het weekend en de materiaalverzorgers voor de uitgifte van de voetbalmaterialen. Echter vrijdagmorgen jl. (19/12) waren ze allen bijeen voor 'n heerlijke kerstbrunch.

Inmiddels 'n traditie geworden om het jaar af te sluiten met een kerstmaaltijd. Dat dit wordt gewaardeerd was te zien, allen genoten en lieten de brunch heerlijk smaken. Wim Scheen sprak namens het algemeen bestuur een dankwoord uit naar de aanwezigen. We hebben vele vrijwilligers en velen rondom het voetbal, maar jullie zijn de kern die het voetbal wekelijks mogelijk maakt. Wij weten dat jullie allen dit doen als hobby en allen een UDI hart hebben. Met deze kerstbrunch, 't ziet er fantastisch uit en klaargemaakt door Wilma met haar medewerkers en geassisteerd door Bonnie Rüpp, willen wij jullie hiermee bedanken voor je enorme wekelijkse inzet. Ik zou zeggen geniet nu met een gezellig bijeen zijn rondom de versierde kerstboom, bedankt en fijne feestdagen en tot in 2015. 

Ook tegelijkertijd een mooi moment om elkaar fijne feestdagen te wensen, een plezierige jaarwisseling en alle goeds voor het volgend jaar, dan zien wekelijks elkaar weer.

kerstlunch 2014 

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.