ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Laten we er zondag 'n mooie middag van maken én kom naar UDI19

29-04-2015 • Seizoen 2014 2015 | Nieuws

spandoekenwedstrijd udi ossSpeciale actie voor de jeugd met een spandoekenwedstrijd, loterij en UDI kleuren. Kom naar de laatste thuiswedstrijd op zondag 3 mei en steun UDI 1 in de strijd om het kampioenschap.

Speciale actie voor de jeugd met een spandoekenwedstrijd, loterij en UDI kleuren. Kom naar de laatste thuiswedstrijd op zondag 3 mei en steun UDI 1 in de strijd om het kampioenschap.

spandoekenwedstrijd udi oss

Zondag 3 mei staat om 14.30 uur de thuiswedstrijd van ons vaandelteam tegen OSS'20 op het programma. Een mooi affiche en we hopen en verwachten dat veel mensen deze wedstrijd willen zien en beleven. Voor beide verenigingen zijn de belangen zondag erg groot. UDI'19 is nog volop in de race voor het kampioenschap en moet winnen om mee te blijven doen. OSS'20 staat bovenaan in de strijd om de 3e periode en moet eveneens winnen om deze positie vast te houden.

Tijdens deze speciale wedstrijd kan het vaandelteam een steuntje in de rug gebruiken. We kunnen UDI 1 niet binnen de lijnen helpen, maar wel langs de lijn extra steunen en aanmoedigen. We zouden het helemaal super vinden als er zondag heel veel kinderen en jeugd aanwezig zijn bij de wedstrijd van UDI 1, verkleed in UDI-kleuren, met veel spandoeken om samen ons eerste elftal aan te moedigen. Op deze manier staan we alvast met 1-0 voor!  Om dit extra te stimuleren heeft UDI'19 samen met de  SupportersClub UDI19 (SCU) een aantal leuke activiteiten bedacht.

  •          We willen ieder jeugdlid vragen om zich zoveel mogelijk te kleden in UDI-kleuren. Dat kan een UDI-shirts zijn maar ook andere uitdossingen zijn mogelijk. Degene met de meest originele outfit wordt beloond met een waardebon van Intersport ter waarde van 15 euro.
  •          We zouden het ook leuk vinden wanneer er heel veel spandoeken worden gemaakt om onze jongens aan te moedigen. Deze kunnen dan opgehangen worden langs het veld. Ook hier valt iets te winnen en degene met het mooiste spandoek wint ook een waardebon van Intersport van 15 euro.
  •          Ieder kind dat naar de wedstrijd komt doet mee met de loterij. Bij binnenkomst op het hoofdveld worden de lotjes uitgedeeld en in de rust worden 3 mooie prijzen verloot op het hoofdveld.
  •          Omdat we heel goed snappen dat een wedstrijd erg inspannend kan zijn worden er in de rust aan de jeugdige kijkers ijsjes uitgedeeld, zodat iedereen in de 2e helft weer energie heeft om UDI 1 aan te moedigen.

We hopen jullie zondag allemaal te mogen begroeten bij de wedstrijd van UDI 1.

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.