ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Ledenvergadering stemt toe bouw veranda en modernisering terras

extra ALVHet algemeen bestuur had 'n extra ledenvergadering uitgeschreven op maandag 13 april jl. om toestemming te krijgen voor de bouw van 'n veranda en modernisering van het terras aangrenzend aan de kantine.

Voorzitter Paul Rüpp gaf 'n korte toelichting omtrent de plannen in de komende zomerperiode. Vorige week heeft de gemeenteraad toestemming verleend om een  kunstgrasveld aan te leggen op onze accommodatie. Door de aanleg van dit veld krijgen we een totale aanpassing van onze trainingsvelden én van ons gehele sportpark. Daarnaast zijn we nu bijeen om de instemming van de vergadering te krijgen voor de aanbouw veranda en modernisering van ons terras.

Gert van den Hoven legde in het kort uit wat en hoe de plannen zijn en liet 'n schetstekening zien hoe het er daadwerkelijk uit gaat zien. De plannen kunnen worden gerealiseerd mede dankzij sponsor 't Zusje Franchise. Wie meer informatie over de plannen wil kan met Gert contact opnemen T. 06 205 948 26.

terras met veranda

Hierna kwam penningmeester Mark van de Burgt aan het woord hoe het bestuur voornemens is om e.e.a. te gaan financieren. 't Zusje Franchise gaat e.e.a. realiseren in de vorm van een sponsoring over een periode van 5 jaar. UDI'19 betaald voor deze realisatie € 20.000,-. Dan blijft er nog over € 15.000,- waar de vereniging voor staat. Omdat een hypothecaire lening veel geld kost wil men dit financieren d.m.v. een obligatielening. Daartoe plaatst de vereniging bij belangstellenden een obligatielening. Er worden 150 obligaties op naam van elk nominaal € 100,- welke zijn genummerd 1 t/m 150 uitgeschreven. De rentevergoeding kent een jaarlijkse vergoeding van 1,5%. De inschrijfperiode loopt van 13 april t/m 30 juni 2015. Jaarlijks, vanaf 1 juli 2016, zal minimaal 20% van het totaal aantal uitgegeven obligatiebewijzen worden uitgeloot. Er is een reglement samengesteld door de penningmeester in samenspel met de kascontrolecommissie. Mocht hier iets niet duidelijk over zijn of een aanvulling behoeven dan kunt u contact opnemen met penningmeester Mark van de Burgt T. 06 126 161 19.

Na deze uitleg vroeg voorzitter Paul Rüpp aan de vergadering of er vragen zijn c.q. enige toelichting nodig mocht zijn. Diverse leden maakten hier gebruik van en deze werden beantwoord door het betreffend bestuurslid. Nadien vroeg hij de vergadering toestemming voor de aanbouw veranda en modernisering terras. Aanvullend toestemming voor het uitschrijven van 150 obligaties voor financiering van het project. Unaniem gaf de vergadering toestemming hiervoor. De voorzitter bedankte iedereen, we gaan er iets moois van maken en bij de start van het nieuwe seizoen hopen wij dat dit allemaal gerealiseerd te hebben.

U kunt als u wilt het onderstaand inschrijfformulier uitprinten en daarna invullen.

Inschrijfformulier Tegelplan Obligatie UDI'19

Reglement Tegelplan Obligatie UDI'19

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.