ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Nieuwjaarstoespraak tijdens Nieuwjaarsbijeenkomst

nieuwjaarstoespraak 2015Dames en heren van harte welkom op de nieuwjaarsbijeenkomst van UDI'19/Beter Bed, hiermee opende Vice Voorzitter Wim Scheen zijn toespraak.

Vlak voor de kerst hebben we de traditionele Kerstbijeenkomst gehad met de stille krachten in deze vereniging, de materiaal- en onderhoudsploeg. We hebben daarbij even over de schouder teruggekeken naar het bijna en nu helemaal achter ons liggende jaar 2014.

Maar niet te lang stilstaan, we moeten door en dat doen we ook. Steun is er niet alleen maar in nare tijden, ook als het om leuke dingen gaat. De G-voetballers gaan van de zomer naar LA en daar steunen we ze in. We hebben in 2014 besloten, dat we alles in het werk zullen stellen om die trip mogelijk te maken en gevraagd om steun. Dat is niet tegen dovemansoren gezegd. De spelers zelf, de leden en sponsoren van onze club, iedereen zet z'n beste beentje voort om deze mooie ervaring voor onze G-voetballers mogelijk te maken. En dat gebeurt dit jaar, zo zijn we toch al vlot in 2015 terecht gekomen.

2015 wat wordt dat voor een jaar?

Volgens de Chinese Astrologie is 2015 het jaar van de geit. Je kunt dan denken mooi, dus vooruit met de geit, maar dat ligt bij de Chinezen wat gecompliceerder. Zij voorspellen het jaar van vrede en verdraagzaamheid.

Dat is een mooi vooruitzicht en waarom zouden we daar niet naar proberen te leven, ook binnen de club of daarbuiten met onze teams. Het past immers ook heel goed op en rond een voetbalveld?

Het helpt overigens ook als je de regels van het spelletje kent en laten die nu dinsdag 13 januari a.s. in een avond verzorgd door Ed Janssen, scheidsrechter in de eredivisie, uitgelegd worden.

En zelfs de koffie is bij UDI fair want vanaf vandaag wordt er alleen nog maar 100 % fairtrade koffie geschonken.

Dan natuurlijk een technische leiding die in de laatste weken van het jaar compleet gemaakt werd met de benoemingen van Tinie Kardol als aspirant bestuurslid Technische Zaken en Gijs de Vocht als Hoofd Jeugdopleidingen.

Vrijdag 30 januari a.s. hebben we ons wielerevent, een leuke happening waar op 'n sportieve en relaxte wijze op hometrainers tegen elkaar wordt gefietst. Geef je op en fiets voor het goede doel!

Voor alle teams beginnen de komende weken de trainingen weer voor de tweede seizoenshelft, 2015 begint voor onze eerste selectie met een trainingskamp in Belek Turkije en laten we hopen, dat de resultaten daarvan ook direct zichtbaar zijn op het veld. Staf en selectie wensen ons in ieder geval vanuit Belek een gelukkig en sportief 2015 toe.

Dat wens ik u ook, laten we er met z'n allen een prachtig jaar van maken; SUCCES!

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.